20 Yıl daha sonra Alevlenen Aşk: Jennifer Lopez Köpük Banyosunda Yaşadığı O Anı Anlattı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
2002 yılında nişanlanıp 2003 yılında evlenme sonucu alan Hollywood’un ünlü ismi Jennifer Lopez ile Ben Affleck meslek sebebiyle 2004 yılında yollarını ayırmıştı. Yollar ayrılan çift 20 yıl daha sonra tekrar bir ortaya geldi. Evlenme teklifi aldığını belirten Lopez, o anları anlatırken gözlerinin içi gülüyordu. yıllar daha sonra küllerinden doğan aşkın ise evlenme yoluna gidip gitmeyeceği ise merak konusu oldu.

LOPEZ ALDIĞI EVLİLİK TEKLİFİNİ TOPLUMSAL MEDYADA ANLATTI

Ben Affleck ve Jennifer Lopez, birinci başarısız nişanlarından 20 yıl daha sonra yeniden deneyecekler. Geçtiğimiz haftalarda evleneceklerini toplumsal medyadan duyuran çift hayranlarını da heyecanlandırdı. Evlilik teklifi aldığı anları toplumsal medyadan paylaşan Jennifer Lopez’in memnunluktan yüzü gülüyordu. Lopez “En büyük hayalim” dediği Ben Affleck için çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Lopez’in toplumsal medyadan paylaştığı o anlar

LOPEZ “EN BÜYÜK HAYALİM” DEDİ VE O ANLARI ANLATTI

18 yıl daha sonra yenidendan bir ortaya gelen dünya starı Jennifer Lopez ve Ben Affleck evlenme yolunda ilerliyor. Lopez toplumsal medya hesabından Affleck’in kendisine evlenme teklifi ettiğini söylemiş oldu. Evlenme teklifinde yaşadıklarını anlatan Lopez, “evet” dediği teklifi şöyleki anlattı:

“En büyük hayalinizin gerçekleşebileceğini hiç hayal ettiniz mi? Cumartesi gecesi, dünyanın en sevdiğim yerinde (köpüren banyoda) iken hoş aşkım tek dizinin üzerine çöküp evlenme teklif etti. Beni büsbütün şaşırttı ve 20 yıl daha sonra bunun tekrar yaşandığını anlamaya çalışırken birebir anda hem gülümseyerek birebir vakitte ağlayarak gözlerinin içine baktım, sözün tam manasıyla dilsiz kaldım ve ‘bu bir evet mi’ dedi. ‘Evet’ dedim, olağan ki bu bir ‘evet’ diye ekledim”

HEM AĞLADI HEM GÜLDÜ

Memnunluğu gözlerinden okunan 52 yaşındaki dünya starı kelamlarına şu biçimde devam etti: “O kadar büyük bir gülümsemem vardı ki, gözlerimden yaşlar akıyordu, inanılmaz memnun ve tamamlanmış hissediyordum”