Acun Ilıcalı’nın deklare ettiğı Survivor All Star’ın Değiştirilen Yeni Ekiplerine Gelen Güldüren Yorumlar

Mercedesx

New member
TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor All Star’da finale adım adım yaklaşırken yarışın seyrini değiştirecek bir açıklama yapıldı. Her yıl olduğu üzere bu yıl da kadrolar değişti. Kadınlardan Ayşe ve Sude kırmızı ekibe geçerken Nagihan da mavi gruba geçti. Erkeklerden de grup değiştiren isimler Gökhan, Perviz, Anıl ve Atakan oldu. Yeni oluşturulan kadrolar da toplumsal medyada gündem oldu. İzleyicinin şad kalmadığı yeni kadrolara güldüren yorumlar yapıldı. İşte Survivor All Star’ın yeni kadrolar ve yorumlar…

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan son kısmında Acun Ilıcalı, yeni kadroları deklare etti. Bayanlardan Ayşe ve Sude kırmızı gruba geçerken Nagihan da mavi gruba geçti. Erkeklerden de kadro değiştiren isimler Gökhan, Perviz, Anıl ve Atakan oldu.

bu biçimdece kırmızı ekipte Ayşe, Sude, Merve, Sema, Gökhan, Anıl, Adem, Barış, Batuhan yer alırken mavi grupta yarışacak isimler de Nagihan, Nisa, Evrim, Seda, Parviz, Atakan, Berkan, Ogeday, Hikmet oldu.

Haliyle kurulan yeni gruplar da toplumsal medya kullanıcılarının lisanına düştü. Seyircinin pek de mutlu kalmadığı yeni kadrolara güldüren yorumlar geldi.

Anıl’a üzüldüm vallahi.

Dün akşam hepimiz bu biçimdeydik…

Sizce de o denli mi?

Farkı yok. ????

Muhtemelen.
🙂

Hoş günler bizi bekliyor. ????

????????

Siz yeni kadroları beğenediniz mi? Eşitsizliklik var mı?