Adele: Hiç bu biçimde aşık olmamıştım

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ünlü İngiliz müzikçi Adele, kapak olduğu Amerikan Elle mecmuasına ‘Adele’in Süper Çağı’ ismiyle yayınlanan röportajda, mesleği ve alakası hakkında açıklamalarda bulundu.

Hayranlarının uzun vakittir beklediği Las Vegas konser turnesini iptal eden Adele, “Hiç ruhu yoktu. Sahne sistemi yanlışsız değildi. Benden ve orkestramdan hayli bağımsızdı, samimiyet eksikti” açıklamasında bulundu.

Şarkıcının Vegas’taki konserinin iptal etmesi üzerine hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığını kabul eden Adele, bu sonucundan dolayı ‘utanç duyduğunu’ ve ‘kariyerinin en makus anı’ olduğunu belirtti.

“KENDİMLE GURUR DUYUYORUM”

Las Vegas’taki turnesini iptal etmenin hayli güç bir karar olduğunu belirten 34 yaşındaki yıldız, “Sanırım bu süreç özgüvenimin artmasına yardımcı oldu zira epeyce cesurca bir hareketti. Birden fazla insanın benim verdiğim sonucu verebileceğini sanmıyorum. Sanatsal değerlerimin gerisinde durduğum için kendimle gurur duyuyorum” dedi.

ZOR BİR AYRILIK ATLATTI

Uzun vakittir birlikte olduğu ve Angelo isminde bir erkek çocuk sahibi olduğu Simon Konecki’den 2019 yılında ayrılma sonucu alan müzikçi, o devirde sık sık anksiyete atakları geçirdiğini söylemiş oldu. Terapiye başlayan ve hayatında yeni bir sayfa açan Adele, yeni sevgilisi Rich Paul’dan da bahsetti. Daha evvel arkadaş olan ikili, geçtiğimiz yıl NBA finallerinde görüntülenerek bağlarını resmileştirmişti.

“HİÇ BU TÜRLÜ AŞIK OLMAMIŞTIM”

Amerikalı spor menajeri Paul ile bir müddetdir birlikte olan müzikçi, evlenmediklerini açıklarken “Hiç bu biçimde aşık olmamıştım. Ona meczuplar üzere aşığım” tabirlerini kullandı. Evliliğe sıcak baktığını belirten müzikçi, “Kesinlikle daha hayli çocuk istiyorum” dedi.

hiç bir vakit şahsi ömrüne dair epey fazla bilgi paylaşmayan yıldız, 50 milyon takipçili toplumsal medya hesabının şifresini dahi bilmiyor ve epeyce sık paylaşım yapmıyor.

2008 yılında ‘19’ isimli albümünden beri istikrarlı bir başarılı yakalayan İngiliz müzikçi, mesleği boyunca 15 Grammy mükafatı kazandı. 6 yıllık ortadan daha sonra piyasaya sürdüğü ‘30’ albümü ise yılın en çok satan albümü oldu.