Ahmet Tatlı’nın İbrahim Tatlıses Sitemine Seda Sayan Kayıtsız Kalmadı! Bakın O Paylaşıma Ne Yazdı? “İmparator Görmesin”

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Babası İbrahim Tatlıses’e “Vurulduğum gece kasayı boşalttı” kelamlarından daha sonra vasi davası açan Ahmet Tatlı, Tatlıses’in mal varlıklarına şerh koydurtmuştu. Baba-oğul mahkemelik olurken, Tatlıses’in Bodrum’da kaza yapmasıyla birinci yardımına koşan Ahmet Tatlı oldu. Barıştığı tez edilen baba-oğul karşılıklı açıklamalarda bulundu. Tatlıses, yardıma ait “Numarasını yaptı gitti” kelamlarından daha sonra Ahmet Tatlı’dan açıklama geldi. Tatlı’nın o paylaşımına Seda Sayan’da yorum yaptı.

İMPARATORDAN OĞLU AHMET’E SERT KARŞILIK: ARTİST

Bodrum’da kaza yapan İbrahim Tatlıses, sıkıştığı araçtan sağ salim kurtarılırken, yardımına koşan birinci kişi davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlı oldu. Kaza daha sonrasında barıştılar haberlerine karşı İbrahim Tatlıses’ten sert bir açıklama geldi. Tatlıses “Gece neredeydi” diyerek “Ben elimi öptürmem kimseye. Barış marış olmadı. kimselerle barışmadım. Gece neredeydi pekala? Niçin gelmedi programa. Sonraki gün kahvaltıda daima birliktedik. Kahvaltıda neredeydi? Hala barış diyor… Artist artist… Geldi, numarasını yaptı gitti.” karşılığını verdi.

“AYARSIZ TERAZİDE YÜREK TARTILMAZ”

Tatlıses’in bu kelamları üzerine oğlu Ahmet Tatlı’da babasına toplumsal medya üzerinden yanıt verdi. Tatlı, yaptığı açıklamada, “Son yaşanılan süreçte bir daha şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum; ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor. Artistlik nedir bilmem, malum benim mesleğim değil… yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu esasen zira artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz… Verdiğiniz takviye ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu iletileriniz, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla” karşılığını verdi.

SEDA SAYAN’DAN AHMET TATLI’YA DESTEK

Ahmet Tatlı’nın bu paylaşımına epeyce sayıda yorum ve beğeni gelirken, yorum yapanlar içinde İbrahim Tatlıses’in yakın dostu Seda Sayan’da vardı.

Sayan, Ahmet Tatlı’nın açıklamasına, “Kardeşimm” yazarak dayanak verdi.