Akciğer kanseriyle uğraş eden Billur Kalkavan hasta yatağından sevenlerine seslendi! Sona yaklaştım…

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz ay akciğer kanseriyle gayret ettiğini ve hastanede tedavi sürecine başladığını duyuran başarılı oyuncu Billur Kalkavan, toplumsal medya hesabından takipçilerine seslendi. Yeni bir görüntü yayınlayan Kalkavan, sıhhat durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi. Sona yaklaştım…

SOSYAL MEDYA HESABINDAN SEVENLERİNE SESLENDİ

bir müddetdir hastanede akciğer kanseri tedavisi bakılırsan oyuncu Billur Kalkavan, toplumsal medya hesabından takipçilerine seslendi. Yeni bir görüntü yayınlayan Kalkavan, tedavi süreciyle ilgili kritik bilgiler verdi. ‘Artık sona gelindi’ diyen Billur Kalkavan, sevenlerinin yüreğine su serpti.

“ATLATIYORUM BEN BU MESELEYİ”

İyileşme sürecinin hızlandığını belirten Billur Kalkavan, şu sözleri kullandı:

“Merhabalar, artık benim sıhhatimi merak edenler için söyleyeyim; fazlaca düzgünüm, her gün daha düzgüne gidiyorum. Sonuçlar da hoş çıkıyor. Merak edecek hiç bir şey yok, güzelleşiyorum. Başımdan saç bile çıkıyor da ben kendim kazıtıyorum daha hoş olmadığı için çabucak hemen. Yani atlatıyorum ben bu sıkıntıyı…”

“BENİ AFFEDİN”

“Onun için merakta kalmayın. İkincisi; bu ayki Billur TV çekimlerimiz biraz gecikecek. Maalesef zira benim biraz daha hastanede kalmam gerekiyor. Onun için beni affedin.”

“HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

“Ayın 3 üzere çekeceğiz yani en yakın vakitte yayında olacağız. Sizleri epey seviyorum, hoş güçlerinizi almaya devam ediyorum. Yolladığınız her hoş güç, hücrelerimi düzgünleştiriyor. Çok fazlaca teşekkürler.”

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

2 Kasım 1962 yılında İstanbul’da doğan Billur Kalkavan Abdülmecid’in en büyük oğlu Zülüflü İsmail Paşa’nın torunudur. Annesi Nuyan Kalkavan, babası armatör Nazım Kalkavan’dır. çabucak hemen 7 yaşındayken oyunculuğa adım atan Kalkavan, Farklı Dünyalar sinemasında Erol Taş’ın canlandırdığı berbat adam tarafınca fidye için kaçırılan bir çocuğu canlandırdı. Lise tahsiline Kadıköy Anadolu Lisesi’nde başlasa da birinci yılında sınıfta kalınca lise eğitimini ABD’de tamamladı. Kaliforniya Üniversitesi’nde eğitim nazarann Kalkavan, 1980’li senelerdan itibaren tiyatrolarda yer almaya başladı. 2011 yılında HTV kanalında 00:00–01:00 ortası cinsel hayat ile ilgili bir program yaptı.

2012 yılında TV8’de yayınlanan ve çekimleri Kenya’da yapılan Trophy Türk isimli müsabaka programında yer aldı.

BİLLUR KALKAN’IN FİLMLERİ

• 1969 Başka Dünyalar
  • 1978 Sultan Aslı
  • 1993 Mavi Sürgün
  • 1995 Gece Otostopçusu
  • 2000 Mevt Peşimizde
  • 2008 Kraliçe Fabrika’da
  • 2008 Mezuniyet
  • 2015 Çarşı Pazar
  • 2017 Canavar Üzere: Türk İşi Frankeştayn
BİLLUR KALKAN’IN OYNADIĞI DİZİLER

• 1992 Aşık Oldum
  • 1994 daha sonradan Görmeler
  • 1996 Tatlı Kaçıklar
  • 1996 Şahin
  • 1997 bu biçimde mi Olacaktı
  • 1998 Eyvah Babam
  • 2000 Eyvah Kızım Büyüdü
  • 2002 Azad
  • 2002 Reyting Hamdi
  • 2003 İşveren Kim?
  • 2004 Metro Palas
  • 2005 Ihlamurlar Altında
  • 2008 Bir Avuç Huzur
  • 2008 Servet Avcısı
  • 2012 Acayip Hikayeler
  • 2012 Trophy Türk
BİLLUR KALKAVAN’IN HASTALIĞI NE?

Hamdi Alkan’ın paylaşımı ile gündeme gelen Billur Kalkavan’ın hastalığı merak ediliyor. Billur Kalkavan bir müddetdir akciğer kanseri ile uğraş ediyor. Tedavisi özel bir hastaniçin devam eden Kalkavan’ın en büyük destekçisi sevgilisi Buğra Bahadırlı.