ÂLÂ Parti başkanı Meral Akşener: Sakinlikle seçime gidilecek

Cekikgoz

Global Mod
Global Mod
GÜZEL Parti Genel Lideri Meral Akşener, Osmaniye’de esnaf ziyaretinde bulundu. Akşener, Atatürk Caddesi’nde yağmur altında sandalye üzerine çıkarak, esnafa ve yurttaşlara seslendi.

İlçe ilçe, vilayet il 24 aydır gezdiğini tabir eden Akşener, gerçek kaygıları ve problemleri siyasetçilerin lisanıyla kamuoyunun bilgisine sunmayı amaçladığını söylemiş oldu.

Yurttaşın sesi olmak için çalıştığını belirten Akşener, “Milletin sesi dedik, milletin sesi olduk. Bıkmadan usanmadan bu dükkanların ortasındaki kimi bazı neşeyi kimi birtakım hüznü kimi birtakım gözyaşını bir arada paylaştık. ötürüsıyla tam iki yıldır geziyorum. Bu iki yılda işsiz gençlerle karşılaştık. Bu iki yılda 82 puan alıp atanamamış öğretmenlerle, ‘ayısı dayısı’ olan atanmış, lakin 82 puanla atanamamış devlet memuru olma adayı kardeşlerimle karşılaştım. Akşam ne yemek pişireceğini kara kara düşünen bayanlarla karşılaştım. EYT’lilerle, çiftçiyle karşılaştık” diye konuştu.

“SAKİNLİKLE SEÇİME GİDİLECEK”

Yurttaşların oylarıyla bu sistemi değiştireceklerini belirten Akşener, şunları kaydetti:

“Ben bugün girdiğim dükkanların hiç birinde dün olduğu üzere bugün de iktidarı yermeyeceğim. 24 aydır o dükkanların ortasında iktidar partisini yermedim, kendi partimi övmedim, propaganda yapmadım. Oylarınıza şüphesiz talibiz. Seçim geldiğinde bizim arkadaşlarımız da gelecekler, sizi ikna edecekler. İkna edebilen oy alacak ancak yapmaya çalıştığım şey şu, bunu ısrarla söylemeye devam ediyorum, gargaraya getirilmesine müsaade etmeyeceğim. bir arada birlikte, sakinlikle seçime gidilecek. Oylarınızı hür bir biçimde kullanmanızı sağlamak bizim nazaranvimiz. Sonuç prestijiyle o demokrasiyle ilgili sonucu da vermek sizin nazaranviniz. Her şey uygun olacak.”