ÂLÂ Parti Küme Başkanvekili Erhan Usta: Baskın seçime hazır olmalıyız

Cekikgoz

Global Mod
Global Mod
İYİ Parti Küme Başkanvekili Erhan Usta, partisinin düzenlediği iftar programına katılmak üzere Yozgat’a geldi.

İYİ Parti Vilayet Lideri Metin Özışık’ı ziyaret eden Usta, parti binasında yaptığı açıklamada iktidara yönelik tenkitlerde bulundu.

İktidarın beşere yatırım yapmadığını ve her şeyi binadan ibaret gördüğünü belirten Usta, “Sağlık nasıl diyorsunuz, kent hastanelerinin binalarıyla övünüyor Erdoğan. Eğitim nasıl diyorsun? Okulların binalarıyla övünüyor. Her şey binadan ibaret zanniçin bir anlayışla ülkenin ileri gitmesi mümkün değildir lakin seçimler yaklaştı, ben hala erken seçim bekleyenlerdenim” diye konuştu.

“CİDDİ KUR ŞOKU YAŞANACAK”

Usta, kur muhafazalı mevduat hesabıyla doların denetim altında tutulduğunu lisana getirerek, “2023 Haziran’ına kadar bunu tutmanın imkanı yok. Türkiye önemli bir kur şoku yaşayacaktır zira yapısal hiç bir önlem alınmıyor” dedi.

Seçimlerin 2023 Haziran’da olacağına pek inanmadığını vurgulayan Usta, “Bu manada biz hazırız. Genel Liderimiz 2 yılı aşkın bir müddetdir ilçe ilçe geziyor. Teşkilatlarımızın da Genel Liderimize daha canlı bir biçimde ayak uydurması lazım. Erken yahut baskın seçime karşı da hazırlıklı olmamız gerekiyor zira iktisadın gidişatı epeyce uygun değil.” sözünü kullandı.