Gazeteci Cüneyt Özdemir, müzikçi Aleyna Tilki’nin ‘Take It Or Leave It’ müziğinin klibini “İyi bir ses, berbat bir müzik, beter bir klip! Coğrafya herkes için kaderdir!” diyerek eleştirmesinin akabinde Tilki, toplumsal medya hesabından karşılık verdi.
Tilki, “Özdemir’e bakınca, yurt haricinde yaşasa da yeteneklerini yeteri kadar geliştiremediği için kendinden gençlere karşı girdiği kompleksi görüyorum” tabirlerini kullandı.
Tilki’nin, Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
“Özdemir’e bakınca, yurt haricinde yaşasa da yeteneklerini yeteri kadar geliştiremediği için kendinden gençlere karşı girdiği kompleksi görüyorum. Coğrafya yazgıdır deyip insanların potansiyelini limitlemeyin artık! Bilgili biri ancak bilge değil. Bilgelik yazgıdır, herkeste olmaz..”
Tilki, “Özdemir’e bakınca, yurt haricinde yaşasa da yeteneklerini yeteri kadar geliştiremediği için kendinden gençlere karşı girdiği kompleksi görüyorum” tabirlerini kullandı.
Tilki’nin, Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
“Özdemir’e bakınca, yurt haricinde yaşasa da yeteneklerini yeteri kadar geliştiremediği için kendinden gençlere karşı girdiği kompleksi görüyorum. Coğrafya yazgıdır deyip insanların potansiyelini limitlemeyin artık! Bilgili biri ancak bilge değil. Bilgelik yazgıdır, herkeste olmaz..”
Özdemir’e bakınca,
yurt dışında yaşasa da yeteneklerini yeteri kadar geliştiremediği için,kendinden gençlere karşı girdiği kompleksi görüyorum.
Coğrafya kaderdir diyip insanların potansiyelini limitlemeyin artık!
Bilgili biri ama bilge değil.
Bilgelik kaderdir,herkeste olmaz.. https://t.co/J1KEtZgTZZ
— Aleyna Tilki (@aleynatilki) April 17, 2022