Alişan vefat eden kardeşi Selçuk Tektaşın kızlarıyla alışverişe çıktı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs sebebiyle kaybeden Alişan, kendisine emanet edindiği yeğenleri Eyşan ve Ceylan ile birlikte görüntülendi. Kardeşinin vefatı daha sonrası ‘Artık dört çocuğum var’ diyen ünlü müzikçi, yeğenleriyle alışveriş çeşidine çıktı.

Milliyet’te yer alan habere bakılırsa; Yeğenlerinin etkilenmemesi için sık sık onlarla vakit geçiren ünlü sanatçı, Etiler’de görüntülendi. Yeğenlerinin ellerini bir an olsun bırakmayan ve onlarla biroldukca mağaza gezen 45 yaşındaki Alişan, daha sonrasında elektrikli scooter aldı.

Alişan, muhabirlerden soruları kabul etmeyerek, “Arkadaşlar öbür vakit, artık olmaz” diyerek yeğenlerinin yanında konuşmak istemedi.

Eliz ve Burak isminde iki çocuğu olan ünlü sanatçıyı gorenler, ‘Yeğenleri Eyşan ve Ceylan’a babalık ediyor’ yorumunu yaptı.

“ARTIK DÖRT ÇOCUĞUM VAR”

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatının akabinde yaptığı paylaşımda, “Abim bizi öksüz bıraktın, gittin. Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin. Ben artık sensiz ne yapacağım? Dualar ettik, şifalar gönderdik lakin hiç biri yarar etmedi. Allah’ım seni bizden daha epeyce istedi, yanına aldı. İki çocuğum, iki yeğenim vardı, artık dört çocuğum var artık… Sen rahat uyu Eyşan’ım, Ceylan’ım, Merve’m bana emanet… Seni hayli seviyorum abim”