Alişan, ‘Velilerden reaksiyon gördü’ savı daha sonrası sessizliğini bozdu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kardeşi Selçuk Tektaş’ın koronavirüse yenik düşmesinin akabinde sıkıntı günler geçiren Alişan, şu sıralar yeğenleriyle teselli buluyor. Kardeşinin çocuklarıyla sık sık vakit geçirerek, onlara babalarının eksikliğini hissettirmemeye çalışan Alişan, geçtiğimiz gün basında yer alan haberlere isyan etti.

Ünlü müzikçi, yeğenlerini okuldan bile almaya kendisi gidiyor. Lakin Alişan’ın geçtiğimiz günlerde okul önündeki bir hareketinin, öteki velilerin reaksiyonuna niye olduğu tez edilmişti.

Park sorunu yüzünden tansiyon yaşandığı argümanı daha sonrası Alişan, toplumsal medya hesabından açıklama yaparak, haberlere reaksiyon gösterdi.

Ünlü türkücü paylaşında, ‘Ne kadar büyük bir haber, ne kadar büyük bir yanlış, Alişan yeğenlerini almaya gitmiş de özel park yeri kullanmış!!! her insanın her gün park ettiği yere boş diye park etmeye çalışmak büyük bir ayrıcalık ve yasadışı bir şey! Sahiden bunu haber yapmakta büyük bir haber başarısı!!! Bu mübarek Kandil günü bunu haber yapıp altına da vicdandan, merhametten, nasibini almamış herkesi Allah’a havale ediyorum. Biz acımızı sarmaya çalışıyoruz lütfen beni ve ailemi rahat bırakın. Ben ne kimseden ayrıcalık ne de diğer bir şey istiyorum. Ne özel park alanım var ne de sürücüm. Yalnızca hedefim yeğenlerimi okuldan almak her anne babanın yaptığı üzere. Ben kardeşimi kaybetmişim acıların en büyüğünü hayatışım, yapacağınız hiç bir şey beni yaralamaz üzmez. Fakat bu kadar merhametten, anlayıştan mahrum insan olması!!’ sözlerini kullandı.