Turneye çıkan ünlü küme Arctic Monkeys, üç yıl daha sonra birinci konserlerini İstanbul’da verdi. Konser daha sonrası Beyoğlu Asmalımescit’te eğlenmeye giden küme üyeleri ellerindeki alkol şişelerini bir bakkalın önüne koyup kapısında sohbet edince esnaf Aydın Gül, reaksiyon göstermişti.
Cep telefonuna kaydedilen o anlar toplumsal medyada gündem olmuştu.
Bakkal Aydın Gül o anları Hürriyet’e anlattı:
“Biz depodan mal çıkarıyorduk ve orada kalabalık bir küme vardı. Buralara şişeleri bırakmaya başladılar. Yarım şişeler vardı, ‘Atayım mı’ diye sordum. Küme orada içiyordu bir hudut patlaması oldu. Benim takıldığım nokta, ihtardan daha sonra hala şişelerin oraya bırakılması. Rock müziği sevmem lakin küme gelsin tanışalım, kahve ikram edelim. Yardım istesinler yardıma koşarız, kâfi ki insan olsunlar.”
Cep telefonuna kaydedilen o anlar toplumsal medyada gündem olmuştu.
Bakkal Aydın Gül o anları Hürriyet’e anlattı:
“Biz depodan mal çıkarıyorduk ve orada kalabalık bir küme vardı. Buralara şişeleri bırakmaya başladılar. Yarım şişeler vardı, ‘Atayım mı’ diye sordum. Küme orada içiyordu bir hudut patlaması oldu. Benim takıldığım nokta, ihtardan daha sonra hala şişelerin oraya bırakılması. Rock müziği sevmem lakin küme gelsin tanışalım, kahve ikram edelim. Yardım istesinler yardıma koşarız, kâfi ki insan olsunlar.”