Aygün Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat öyküsü

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Aygün Aydın Hakan Sabancı olayı, toplumsal medyada gündem oldu. Terk edildikten daha sonra gebe olduğunu lisana getiren Aygün Aydın hakkında, eski erkek arkadaşı ‘ya yönelik kelamları niçiniyle mahkeme tarafınca uzaklaştırma sonucu alındı. Yasağı ihlal eden Aygün Aydın’a 13 Temmuz 2021 tarihinde 3 günlük mahpus cezası verildi.

AYGÜN AYDIN’IN HAKAN SABANCI KELAMLARI

Aygün Aydın yaptığı açıklamada, “Senin kdolayım olduğunu görmeden ölmeyeceğim! Sen beni nasıl o katillerin içine böceklerin içine atıp öldürmeye çalıştıysan, andım olsun seni yerle bir etmeden bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim” tabirlerine yer verdi.

Sabancı’nın hisleriyle oynadığını sav eden ünlü oyuncu, “Duygularımla oynayıp beni gebe bırakırken her şey güzel güzeldi. Herkes öğrenince mi rahatsız oldun?” dedi.

Aygün Aydın açıklamasının devamında, “Diğer pısırık kızlar üzere oradan kaybolmayıp tüm pisliklerini cümle aleme bildirince mi mahpusu uygun gördün. Kalk artık haysiyetsiz haysiyetsiz bayan haklarını savun. Hangi yüzle savunacaksan… Daha kendi çocuğuna sahip çıkamamış adam şüphesiz ki avukat ordusuyla saldırıp ailesinin maddi gücünün gerisine saklanacaktır” tabirlerine yer verdi.

Bu paylaşımından kısa mühlet daha sonra yeni bir paylaşımda bulunan başarılı oyuncu, “Ben ne kadar salak bir insan olduğumu bir kere daha anladım. Son gece bile haberi olsa o bu biçimde bir şeye asla müsaade etmezdi, kesin ailesinden biri yaptırıyor deyip sana toz kondurmamıştım. halbuki ki ne kadar aptalmışım. Senden nefret ediyorum!” dedi.

AYGÜN AYDIN niye MAHPUSA GİRDİ?

Hakan Sabancı’nın kendisi hakkında aldığı uzaklaştırma sonucunı toplumsal medya hesabından iletiler paylaşarak ihlal ettiği nedeni öne sürülerek iki defa zorlama hapsine çarptırılan Aygün Aydın hakkında bir mahpus sonucu daha çıktı.

Mahkeme bildirilerine ısrarla devam eden Aygün Aydın’a 12 Ekim 2021 tarihinde 17 gün zorlama mahpusu cezası verdi.

Aygün Aydın, karara itiraz etti ve dilekçesinde şu tabirlere yer verdi:

“Paylaşımda Hakan Sabancı’nın ismi geçmemektedir. Konutumun önünde de her gün siyah bir araç duruyor. Can güvenliğimden telaş duyuyor ve sonucun kaldırılmasını istiyorum.”

AYGÜN AYDIN’IN HAYAT KISSASI

12 Aralık 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

İstanbul’da Haluk Ündeğer Anadolu Lisesi’den mezun oldu. Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Televizyon Haberciliği ve Programcılığı kısmında tamamladı. sonrasındasında İstanbul Üniversitesi’nde İşletme kısmında okumaya başladı ama 2019 yılında okuldan ayrıldı.

Modellik yaparak mesleğine başlayan Aygün Aydın, oyunculuk ve müzik eğitimi aldı.

2014 yılında müzikçi Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli’nin ‘Şeker’ klibinde oynadı.

2015 yılında ‘Bu Biçim Benim’ müsabakasının ikinci döneminde yarışmacı olarak yer aldı.

2021 yılında ‘Kırmızı Oda’ dizisinde Nazlı ve Recai kıssasında ikilinin arkadaşlarından biri olarak yer aldı.

ÖZEL HAYATI

1994 doğumlu olan Aygün Aydın, 2021 yılı prestijiyle 27 yaşındadır ve bekardır.

İş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşadı ancak çift olaylı bir biçimde ayrıldı. Aygün Aydın, hakkında verilen uzaklaştırma sonucuna uymadığı sebebi öne sürülerek 3 gün mahpus cezasına çarptırıldı.

Aygün Aydın 1.65 metre uzunluğunda, 50 kilo ve yay burcudur.

Toplumsal paylaşım sitesi Instagram’da @aygnhanim kullanıcı ismiyle yer almaktadır.

AYGÜN AYDIN DİZİLERİ

2015 – İnadına Aşk
2016 – Kaçın Kurası
2016 – İlgi Durumu: Karışık
2016 – Aşk Laftan Anlamaz
2016 – Yüksek Sosyete
2016 – Harika Yüzyıl: Kösem
2017 – Baba Candır
2017 – Hayat Sırları
2017 – Bizim Öykü
2018 – Yuvamdaki Düşman
2018 – Ufak Tefek Cinayetler