Flash TV’de yayınlanan Al Sana Haber isimli programda sunuculuk yapan Bahar Candan’ın toplumsal medyada verdiği iş ilanı gündeme oturdu. Yalnızlıktan sıkıldığı için kendisine İstinyepark ve Maslak civarında oturan bir kız arkadaş aradığını söyleyen Bahar Candan, işe alacağı şahsa günde 200 Amerikan dolarıyla ödeme yapacağını duyurdu. Bu sayı TL’ye çevrildiğinde 2 bin 600 liraya tekabül ediyor.
VERDİĞİ İLAN TOPLUMSAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Toplumsal medyadan ilan veren Candan, “İstinye ve Maslak civarında ikamet eden kız arkadaşı arıyorum. Yevmiye, akşam yemeği ve 200 dolar vereceğim. Koç burcu önceliğim” tabirlerini kullandı. Bahar Candan’ın bu ilanı toplumsal medyada gündem oldu.
Bu ileti daha sonrası ünlü fenomene binlerce bildiri geldiği öğrenildi.
DAHA EVVEL DE MİSAL BİR İLAN VERMİŞTİ
Bahar Candan, bir daha canının sıkıldığını tez ederek hem kendisine eşlik edecek, hem sürücülüğünü yapacak birini aradığını duyurmuş aylık 5 bin lira maaş ödeyeceğini açıklamıştı. Hususla ilgili Armağan Çağlayan’ın programında kendisine yöneltilen soruyu yanıtlayan Candan, “Öyle insanlardan iş müracaatları alıyorum ki inanamazsınız” halinde konuşmuştu.
VERDİĞİ İLAN TOPLUMSAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Toplumsal medyadan ilan veren Candan, “İstinye ve Maslak civarında ikamet eden kız arkadaşı arıyorum. Yevmiye, akşam yemeği ve 200 dolar vereceğim. Koç burcu önceliğim” tabirlerini kullandı. Bahar Candan’ın bu ilanı toplumsal medyada gündem oldu.
Bu ileti daha sonrası ünlü fenomene binlerce bildiri geldiği öğrenildi.
DAHA EVVEL DE MİSAL BİR İLAN VERMİŞTİ
Bahar Candan, bir daha canının sıkıldığını tez ederek hem kendisine eşlik edecek, hem sürücülüğünü yapacak birini aradığını duyurmuş aylık 5 bin lira maaş ödeyeceğini açıklamıştı. Hususla ilgili Armağan Çağlayan’ın programında kendisine yöneltilen soruyu yanıtlayan Candan, “Öyle insanlardan iş müracaatları alıyorum ki inanamazsınız” halinde konuşmuştu.