Baş Belası’nın alışılmadık karakteri İrem Helvacıoğlu’nun hayat kıssası

Bilgin

Global Mod
Global Mod
ATV‘de 20 Haziran 2021 Pazar günü yayın hayatına başlayan dizisinde başrolü Seçkin Özdemir ile paylaşan İrem Helvacıoğlu, alışılmadık karakteriyle hayranlarının beğenisini topladı. Dizide çocukluğundan beri polisiyeye ilgi duyan ve kendisini bir cinayet soruşturmasının ortasında bulan psikolog İpek Gümüşçü‘yü canlandıran başarılı oyuncu, yeni imajıyla toplumsal medyada ses getirdi.

BAŞ BELASI İPEK KİMDİR?

Hoş, şık, bakımlı, zevkli bir bayan. Son derece zeki, müşahede yeteneği yüksek, vücut lisanı ve insan psikolojisini okuma konusunda uzman. Hareketli, enerjik, biraz fazla konuşuyor. Psikoloji mezunu bulunmasına, üzerine bir de klinik psikoloji alanında yüksek lisans yapmasına karşın hiç çalışmamış, erken yaşta evlenip mesken hanımı olarak sürdürmüş hayatını. hayatı boyunca hiç maddi problem çekmemiş. Cemiyette yani sosyetede sevilen bir sima olmuş.

Canından epeyce sevdiği bir oğlu var. Onun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır, her zorluğa katlanabilir. Polisiye meraklısı. Konusu polisiye olup da okumadığı kitap, izlemediği sinema kalmamış. Büyük bir arşivi var. Kocasının yanlışları niçiniyle İpek’in ömrü alt üst oluyor. Arka arda yaşadığı beklenmedik olaylar zinciri kararında cemiyet hayatının incisi, konut bayanı İpek’in yeni bir kimliği oluyor ve emniyette nazaranve başlıyor. Yedi düvelle barışık, bağlantı uzmanı İpek’in karşısına duvarlarını bir türlü yıkamadığı Şahin çıkıyor.

İREM HELVACIOĞLU’NUN HAYAT KISSASI

2 Şubat 1990 tarihinde Almanya’da dünyaya geldi. İrem Helvacıoğlu aslen Ankaralıdır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Birinci kamera önü oyunculuk tecrübesini 2010 yılında ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’ dizisinde konuk oyunculuk yaparak yaşadı.

2014 yılında rol aldığı ‘Aşkın Dili’ ile birinci sefer sinema sinemasında oynadı.

2012 yılında ‘Muhteşem Yüzyıl’, 2013 yılında ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, 2015 yılında ‘Güneşin Kızları’, 2016 yılında ‘No: 309’, 2018 yılında ‘Sen Anlat Karadeniz’, 2021 yılında ‘Seni Çok Bekledim’ ve ‘Baş Belası’ dizilerinde rol aldı.

2016 yılında Organik Aşk Öyküleri, 2017 yılında Babası, 2018 yılında Kızım ve Ben, 2020 yılında Eflatun sinema sinemalarında uzunluk gösterdi.

ÖZEL HAYATI

1990 doğumlu olan İrem Helvacıoğlu, 2021 yılı prestijiyle 31 yaşındadır ve bekardır.

İrem Helvacıoğlu 1.70 metre uzunluğunda, 56 kilo ve kova burcudur.

Galatasaray taraftarıdır.

Güzel düzeyde Almanca ve İngilizce konuşabilmektedir.

Toplumsal paylaşım sitesi Instagram’da @iremhlvcioglu, Twitter’da @iremhelvacioglu kullanıcı ismiyle yer almaktadır.

İREM HELVACIOĞLU DİZİLERİ

2010 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Konuk Oyuncu)
2012 – Mükemmel Yüzyıl (Nurbahar Hatun / Clara)
2013-2014 – Kurtlar Vadisi Pusu (Esra Türkmen)
2015-2016 – Güneşin Kızları (Tuğçe)
2016-2017 – No: 309 (Pelinsu)
2018-2019 – Sen Anlat Karadeniz (Nefes Güçlü Kaleli)
2021 – Seni Çok Bekledim (Ayliz)
2021 – Baş Belası (İpek Gümüşçü)

İREM HELVACIOĞLU SİNEMALARI

2014 – Aşkın Lisanı
2016 – Organik Aşk Öyküleri
2017 – Babası (Aslı)
2018 – Kızım ve Ben (Serap)
2020 – Eflatun