bir daha Refah Partisi’nin Facebook sayfası kapatıldı: Münasebet ‘Erbakan’ın koronavirüs paylaşımları’

Cekikgoz

Global Mod
Global Mod
bir daha Refah Partisi, resmi Facebook sayfalarının partinin genel lideri Fatih Erbakan’ın koronavirüs ile ilgili paylaşımları niçiniyle kapatıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada “Partimizin resmi Facebook sayfası kapatıldı! Onlar sesimizi kısmaya çalışsalar da bizler fazlaca daha gür bir biçimde doğruları söylemeye devam edeceğiz” denildi.

Paylaşımda, “Onlar istiyor diye pes edecek değiliz. Ulusal görüş çizgisinde yola devam. Partimizin Facebook sayfası, Genel Liderimiz Dr. Fatih Erbakan’ın ‘Covid-19 hakkındaki gerçekleri ve doğruları haykırması’ münasebet gösterilerek kapatılmıştır. Onlar sesimizi kısmaya çalışsalar da bizler hayli daha gür bir biçimde doğruları söylemeye devam edeceğiz” tabirlerine yer verildi.

Öte yandan yapılan paylaşımda partinin yeni Facebook sayfasına da yönlendirme yapıldı.

ERBAKAN NE DEMİŞTİ?

Fatih Erbakan, daha evvel yaptığı açıklamalarda BioNTech için kullanılan mRNA teknolojisiyle ilgili olarak, tabirlerini kullanmıştı.

Eşi ile bir arada Covid-19’a yakalanan Erbakan, “Gerek eşim gerekse bendeniz, her sene sonbahar ve kış aylarında geçirilen üst teneffüs yolu enfeksiyonu hastalıkları ile tıpkı semptomlara niye olan bir hastalık için, her geçen gün kalp krizinden vefat ve görme kaybı üzere vahim yan tesirleriyle karşılaşılan, faz kademeleri tamamlanmamış, ruhsatsız birtakım sıvıları kendimize enjekte ettirmediğimize şükrediyoruz. Şimdiye kadar aşı olmadık, bundan daha sonra da olmayı asla düşünmüyoruz” demişti.

GÖKBAKAR Tİ’YE ALMIŞTI

Erbakan’ın koronavirüs aşılarıyla ilgili gündem yaratan açıklamaları ünlü komedyen Şahan Gökbakar tarafınca ti’ye alınmıştı.

Instagram’dan bir fotoğraf paylaşan ünlü komedyen, şu tabirleri kullanmıştı:

“Bu sabah baş ağrısı, ışığa-sese çok hassaslık ve ishal şikayetleriyle uyandım. Bakın ne biçimdeyim!! Sorumlusu kim bunun??? Olağan ki, Global Güçler… Hücre çekirdeğime tesir edip beni bu hale getirdiniz de; elinize ne geçti? Büyük oyun, büyük oyun söylemiş olduğiniz bu muydu??? Çipleseydiniz daha yeterliydi… Allah sizi bildiği üzere yapsın Bill Gates ve global arkadaşları… Not: Göbeğimden aşağısı, bedenimin alt yarısı goril biçiminde su an! Uygun olmaz diye onu çekip paylaşmıyorum…”