Bircan Bali’den, Münevver Karabulut’un babası hakkında şoke eden kelamlar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Cem Garipoğlu tarafınca katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut’un “Cem Garipoğlu’nun mezarı açılsın” açıklamasının akabinde sunucu Bircan Bali, “İsterse bana dava açabilir” diyerek Karabulut’un babası için “seneler daha sonra kalkıp bunu söylemesini düzgün niyetli bulmuyorum.” dedi.

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali konuşmasında şunları söylemiş oldu:

GÜZEL NİYETLİ BULMUYORUM

“Sana fazlaca acı bir şey anlatayım mı? Cem Garipoğlu’nun babasını ailece epeyce severim fazlaca düzgün aileler. O devir bunu kimse bilmiyor Münevver Karabulut’un babası kapı kapı dolaşıp elinde kitapla ben bunu sinema yapacağım dedi. Ailenin kapısına dayanıp kan parası istedi. Bu kızcağız güçlü biri tarafınca öldürüldü diye neredeyse adam bunu istismar edecek hale geldi. yıllar daha sonra kalkıp bunu söylemesini yeterli niyetli bulmuyorum. Bu işin ortasında maddiyat da yoksa ben hiç bir şey bilmiyorum.”

Bircan Bali’nin kelamları toplumsal medyada reaksiyon çekti.

NE OLMUŞTU?

Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut’u öldürüp cesedini testereyle kesimlere ayırarak bir bavul ve gitar çantası ortasında Etiler’deki çöp konteynerine attı. bir süre cezaevinde kalan Garipoğlu intihar etti. Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut yıllar daha sonra Garipoğlu’nun intiharına inanmadığını söyleyerek mezarı açtırmak istedi. Aile avukatı Rezan Epözdemir de “Babanın talebi olursa mezarı açtıracağız” demişti.