Bodrum’da vefattan dönen İbrahim Tatlıses’ten olay yaratan açıklama: Ünlü türkücü sevenlerini şoke etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Türk televizyon tarihinin efsane isimlerinden olan İbrahim Tatlıses Bodrum’da gerçirdiği trafik kazasında mevtten dönmüştü. Son periyotta Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan İbo Show programıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, bu defa toplumsal medya paylaşımıyla sevenlerini şoke etti.

Bodrum Yalıkavak’ta geçirdiği trafik kazasında minibüs ve kamyonetin çarpışmasıyla aracının ortasında sıkışan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, takımların çalışmasıyla sağ olarak kurtarılmıştı, ortasında sıkıştığı araçtan saatler süren çalışmalar kararında çıkarılan ünlü sanatçı, kaldırıldığı hastanede türkü söyleyerek sevenlerine “ben iyiyim” bildirisi vermişti.

TEKERLEKLİ SANDALYE İLE KONSER

Kazadan daha sonra Yalıkavak’ta sahne alan İbrahim Tatlıses, ayağı alçılı ve tekerlekli sandalye ile konser vermiş, o anlar toplumsal medyada ağır ilgi görmüştü.

Yaşanan kazadan daha sonra ise bir an olsun babalarının yanından ayrılmayan Tatlıses’in çocukları Dilan Çıtak ve İdo Tatlıses buzları eritmişti. bir müddetdir küs olan kardeşler babalarının aracılığıyla barıştı. Dün akşam düet yapan ikili izleyenlerden tam not aldı. İbrahim Tatlıses ‘Allah sizden razı olsun’ kelamlarıyla çocuklarına teşekkür etti.

“CENABIHAK MELEKLERİNİ GÖNDERDİ”

Konser öncesi sahnede konuşan Tatlıses, “Bugün başımızdan bir kaza geçti, Cenabıhak meleklerini gönderdi, otomobilimiz dereye yuvarlanıyordu. hiçbir vakit ayağımı size karşı uzatmadım, ’doktorum bu biçimde olacak’ dedi. ’Ben seyircime ayaklarımı uzatmamam’ dedim, affedin. Bugün İdo’yla kahvaltıya gidiyorduk. Kaza yaptık otomobil alev aldı, İdo bölgeden geçen araçları durdurarak yangın söndürme tüpü aldı. Ben otomobilin içerisindeyim, ‘kül olacağız’ diye düşündüm, yangını söndürdü. Bu akşam seyircime yemin ettim, ‘sahneye çıkacağım’ dedim. Evlatlarıma ve aileme teşekkür ederim. Polis, jandarma ve hastanemize de ayrıyeten teşekkür ederim bizimle epeyce ilgilendiler” demişti.

“AYAĞIMI YÜZÜNÜZE KARŞI ÇEVİRDİM ÖZÜR DİLERİM”

Kazadan bir gün daha sonra İzmir Çeşme’de sevenleriyle bir ortaya gelen Tatlıses, mevtten döndüğü kaza anında yaşadıklarını şu biçimde anlatmıştı:

“Şimdi ben ayağımı yüzünüze karşı çevirdim özür dilerim. Niçin? Ayağımın altında kırıklar olduğu için. Ulu Allah bir daha bir kıyak geçti. Allahuteala sağ olsun. Allah yüzümüze baktı. Allah’ın sevgili kuluyum demek ki bize epeyce dua ediyorsunuz. Allah razı olsun. Oradan biz nasıl sağ çıktık, ben hala şaşırmış vaziyetteyim. Yabancı sinemalarda kamera otomobil ortasında takla atar ya, motamot öyleydi. Habire döndüm lakin bir yere varamadım. Melek gönderdi ‘Onların önünde kaya ol’ dedi. Kayaya çarpıp durduk. Bir çalışanımız var. ‘İbrahim Beyefendi biz yaşıyor muyuz?’ dedi. ‘Allah bizi kurtardı’ dedim.”

“GELDİ, NUMARASINI YAPTI GİTTİ”

Bodrum’da Trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses’in yanına birinci giden isimlerden biri de birinci eşi Adalet Sara ile evliliğinden dünyaya gelen Ahmet Tatlıses olmuştu. Birbirleri hakkında sert kelamlar söyleyen ve mahkemelik olan ikilinin, feci kaza daha sonrası barıştığı sav edilmişti.

Büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile barıştığı istikametinde argümanlara karşılık veren Tatlıses, ‘Barış marış olmadı. kimselerle barışmadım. Gece neredeydi pekala? Niçin gelmedi programa. Sonraki gün kahvaltıda daima birliktedik. Kahvaltıda neredeydi? Hala barış diyor… Artist artist… Geldi, numarasını yaptı gitti” demişti.

“BENİM MESLEĞİM DEĞİL”

Babasının bu açıklaması daha sonrası sessizliğini bozan Ahmet Tatlıses ise “Son yaşanılan süreçte bir daha şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum, ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor. ‘Artistlik’ nedir bilmem, malum benim mesleğim değil. yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu aslına bakarsan zira artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz. Verdiğiniz dayanak ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu iletileriniz, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla” sözlerini kullanmıştı.

“ARADAN BİR HAFTA GEÇMİŞ”

Tüm bu yaşananların akabinde İbrahim Tatlıses’in son paylaşımı dikkat çekti. Toplumsal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı sevenlerini şoke etti.

Usta sanatçı paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Ziyaret günümüz kapanmıştır. Adam gününde gerek! Ortadan bir hafta geçmiş, e bana ne? Ben yaptıklarımın karşılığını kazadan çıkarak aldım. Gerisini sizler düşünün. Şükürler olsun Rabbime”