Britney Spears’dan ‘Türkiye’ paylaşımı: Bu görüntü beni ağlattı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz aylarda toplumsal medyada paylaşılan bir görüntü viral olmuştu. Anaokuluna giden bir çocuk arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada, karşısında elinde pastayla annesini görür görmez büyük şaşkınlık hayatıştı. Gözleri dolan çocuk sonrasındasında annesine sarılıp, elini tekraren kere öpmüştü. Annesinin sürprizi karşısında büyük memnunluk yaşayan çocuğun manzaraları toplumsal medyada kısa müddette en çok izlenen görüntülerden biri olmuştu.

“GERÇEKTEN KÜÇÜK BİR BEYEFENDİ”

O manzaraları izleyen dünyaca ünlü müzikçi Britney Spears, gözyaşlarına hakim olamadı. Görüntüyü 40 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Spears, paylaşımında şu tabirlere yer verdi:

Son iki gündür migrenim tuttu ve yataktan çıkamadım. Işığa maruz kalamadım ve kendimden geçecekmişim üzere hissettim. En kötüsüydü ve bu yüzden iki gün boyunca uyudum. Anneler Günü’nde baygındım… Bir gün geciktim, hayli üzgünüm… her neyse, bu görüntü beni ağlattı. Küçük çocuğun annesinin elleriyle ne yaptığını izleyin. Sahiden küçük bir beyefendi demek istiyorum! Geçmiş Anneler Günü’nüz kutlu olsun.