Cem Yılmaz’dan kendisine ‘soytarı’ diyen imam Halil Konakçı’ya karşılık

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İmam Halil Konakçı’nın geçmişte komedyen Cem Yılmaz ile ilgili yayınladığı bir görüntünün toplumsal medyada bir daha gündem oldu.

Konakçı, Cem Yılmaz’ın ‘CM101MMXI Fundamentals’ isimli gösterisinde yaptığı bir latifeyle ilgili şunları söylemişti:

“Soytarılar çıkıyor televizyona espri yapıyorlar. Neymiş? Allah erkeği yaratmış, daha sonra bakmış düşünmüş ‘Ben bundan uygununu de yaratırım’ diyerek bayanı yaratmış. Bunu dinleyen de söyleyen de, buna alkış tutan da, zevk alan da hepsinin imanı gitti.”

Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Ferhat Göçer ve Muazzez Abacı’yı da müzik kelamları niçiniyle gaye alan Konakçı şu sözleri kullandı:

“Cenneti değişmem saçının teline diye müzik yazmış adam, bak bak… Sensiz cennet bile sürgün sayılır, madem unutacaktın beni niye yarattın… Müzik kelamları bunlar. Bunları dinleyip keyif alan, söyleyen, yazan dinden çıkmıştır.”

Cem Yılmaz, bir daha gündem olan görüntünün Twitter’da TT olması daha sonrası, kendi hesabından Konakçı’ya cevap verdi. Yılmaz, “2023’de 50 yaşındayım. İlgilenmiyorum” sözlerini kullandı.

2023’de 50 yaşındayım.İlgilenmiyorum.
👨🏼‍🦳
pic.twitter.com/IxSFfAuu3w

— Cem Yılmaz (@CMYLMZ) August 23, 2022