Cem Yılmaz’dan Tarkan yorumu: Hala anlamamakta direniyorlar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İzmir’in kurtuluşunun 100. yıl dönümünde yaklaşık 2 milyon şahsa konser veren Megastar Tarkan, gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde Etiler’de kameralara yansıyan komedyen Cem Yılmaz, Tarkan’ın konseri hakkında konuştu. Gazetecilerin Tarkan konseriyle ilgili sorularına cevap veren Yılmaz, “Tarkan’a hepimizin teşekkür etmesi lazım. Tarkan, şahane bir şey yaptı” dedi.

“İNSANLAR ANLAMAMAKTA DİRENİYOR”

Yılmaz, Tarkan’ın İzmir konserinden fiyat talep etmediği istikametindeki söylentileri hatırlatınca, “O mevzunun bir kıymeti yok. Mevzunun para olmadığını herkes biliyor esasen. Kıymetli olan bu biçimde hoş bir şeyde bu kadar insanı bir ortaya getirmek… Daima birlik ve birliktelikten bahseden iletiler veriyor Tarkan ancak beşerler hala anlamamakta direniyor” açıklamasını yaptı.

“BANA YÜKLENEBİLİRSİNİZ”

Kendisine sert tenkitler olduğu hatırlatılan ünlü isim, “Hiç kıymetli değil. Ben o kadar hassas birisi değilim. Sorun yok, bana yüklenebilirsiniz” tabirlerini kullandı.

YENİ SİNEMASI HAKKINDA KONUŞTU

Etiler’de bir kuaförden çıkan Cem Yılmaz, çıkış kapısında ödeme alan işletmeciye dönüp, “tekrar bu biçimde şeyler istemiyorum” diyerek espri yapıp, kahkahayı patlattı.

Yeni sinemasıyla alakalı konuşan Cem Yılmaz, “Ekim’in 23’ünde sinemaya başlayacağız. O yüzden saçımı ufak ufak role hazırlıyorum” tabirlerini kullandı.

Filmdeki rolüyle alakalı açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Küçük bir rol… Değişik bir iş, ruhsal bir drama. Feribottaki ‘Ayzek’ karakteri vardı, onun bir macerası… Tiyatro dünyasından usta arkadaşlarım var içerisinde” formunda konuştu.