Cem Yılmaz’ı bile şaşkına çeviren dolandırıcılık numarası

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Türkiye’nin en meşhur komedyeni Cem Yılmaz, Twitter hesabından kendisini bile duyduğunda şaşkına çeviren dolandırıcılık numarasını ifşa etti.

Yılmaz, telefonla hayranlarını arayan kimi bireylerin kendilerini Cem Yılmaz ismiyle tanıtarak otel, restoran, büfe üzere yerlerin aranmak suretiyle para sızdırdığını söylemiş oldu.

Yılmaz, kendisinin asla bu biçimde bir talebi olamayacağını vurgulayarak, “Yahu ben Cem diyerek 1500 lira isteyen adama çabucak inanıp gönderdiği IBAN’a 1500 lira atıveren adama ben ne diyeyim?’ dedi.

İşte Cem Yılmaz’ın ‘Gerçekten var bu’ diyerek yaptığı o paylaşım:

Toplumsal medyadan bu orta sıkça Restoran, büfe, yok efendim otel üzere yerleri arayıp Kardeş meraba ben Cem Yılmaz’ım ! Yok işte ben ağabeyiyim :)) Zafer abinin selamı var üzere kartım pinini unuttum az daha sonra bizim yeğen gelecek 1700 lira veriver üzere dolandırıcılıklar duyuyorum.

Artık çaresizliği anlıyorum da. Yahu ben Cem, çabucak 1500 ibanıma atıvere inanana artık ne diyeyim. Duyurum olsun Ben, biz, yakın etrafımın bu biçimde bi huyu, inhisar bayiinden 500 veriver limitli hayalleri olmadı. Lütfen bu biçimde telefon, ileti, dm vs prestij etmeyin! Enteresan fakat varmış bu.

Sosyal medyadan bu ara sıkça Restoran,büfe,yok efendim otel gibi mekanları arayıp Kardeş meraba ben Cem Yılmaz ım ! Yok işte ben abisiyim :)) Zafer abinin selamı var gibi kartım pinini unuttum az sonra bizim yeğen gelecek 1700 lira veriver gibi dolandırıcılıklar duyuyorum +

— Cem Yılmaz (@CMYLMZ) September 17, 2021