Cezaevinden tahliye olan Deniz Akkaya: Paşalar üzere yattık çıktık

Bilgin

Global Mod
Global Mod
3 gün evvel cezasını çekmek üzere Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim olan Deniz Akkaya Bakırköy Bayan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na konulmuştu. Bugün öğlen saatlerinde cezaevinden çıkan Deniz Akkaya, “Buradan bu biçimde dram öyküsü çıkarılacak bir durum yok. Topu topu 3 gün kaldım. Bu 3 gün bana ömrümde yaşayamayacağım bir tecrübe ve müşahede fırsatı verdi” dedi.

Akkaya, “Takma ismiyle Selin Ciğerci, gerçek ismi Okan olan bir şahıs pedofili cürmüyle bilhassa yargılanmak üzere mahkemesi başlayacak kişi ki bunlar daima takma isimler kullanıyorlar. Ben bu bireye konuşurken Okan diyeceğim gerçek ismi Okan zira. Ben hapisteyken konuşamamam için bir önlem sonucu aldırmaya çalışmışlar. Mahkeme bu biçimde saçma bir olayın mümkün olmadığını söylemiş oldukleri için mahkemeler bu konuşmamda hiçbir sakınca görmediklerini söylemişler. Pazartesi itibariyle bu kişinin Tarlabaşı’ndan Londra’ya uzanan ‘Cinderella’ öyküsünde, naylon fatura işleri var bunların, hepsini tek tek şikayet edeceğim. çok paşalar üzere yattık çıktık” diyen Akkaya, “Dananın kuyruğu kopacak arkadaşlar” tabirlerini kullandı.