Çocukken İnandıkları Birbirinden Saçma Şeyleri Bizlerle Paylaşırken Hepimizi Gülme Krizine Sokan 15 Kişi

Mercedesx

New member
Reddit’te bir kullanıcı ‘Çocukken inandığınız en salakça şey neydi?’ diye sordu, ortaya birbirinden enteresan ve komik karşılıklar çıktı. Biz de sizler için derleyelim dedik. Bakalım siz ne düşüneceksiniz. Ayrıntılar içeriğimizde…????

Kaynak: https://www.reddit.com/r/AskReddit/co…

1. “Reklamlar başladığında dizinin hala devam ettiğini düşünüp kısmı kaçırdığım için üzülüyordum.”

2. “Küçükken babam, mızmızlandığımda duymadığını zira işitme kaybı yaşadığını söylemişti. Ne vakit olağan sesimle konuşursam beni bu biçimde duyuyordu.”

“12 yaşıma kadar bunun hakikat olduğunu düşünmüştüm. Taaaa ki… Küçük kardeşim mızmızlanırken ona bağırana dek.”

3. “Dedem ‘ateşle oynama, gece altına işersin’ diyordu. Çok uzun bir süre buna inanmıştım…”

4. “Marketler kapanırken raflardaki her şeyi indirdiklerini ve sonraki gün tekrar yerleştirdiklerini düşünüyordum.”

5. “Küçükken vücut eğitimi öğretmenimiz bize ‘Çoğu öğretmen tıpkı anda konuşan insanları duyamama hastalığına sahip, bağırmayın’ demişti. Artık düşününce, aslında bir bakıma doğru…”????

6. “Yağmur yağınca tüm dünyada tıpkı anda yağıyor sanıyordum.”

7. “Küçükken ailemdeki beşerler bana o kadar büyük geliyordu ki evvelce mağarada yaşayıp kıyafet yerine yaprak kullandıklarını düşünüyorum.”

8. “Bulutların, bacalardan çıkan dumanlar olduğunu düşünüyordum.”

9. “Küçükken formaların gerisindeki yazan numaraları futbolcuların yaşı sanıyordum.”

10. “Teyzem yeni doğum yapmıştı ve yaptığı doğumun ne kadar sancılı geçtiğini anlatıyordu. Ben de ona ’s*çarken de fazlaca zor’ demiştim. Bebeklerin doğumla değil, makattan çıktığını düşünüyordum. Teyzem şoke olmuştu.”

11. “Öğretmenler okulda yaşıyor sanıyordum.”

12. “Yeterince odaklanırsam trafik ışıklarının rengini değiştirebildiğimi düşünüyordum. Muhtemelen kendi kendine yanıyordu.”????

13. “Annem parmağımı emmeye devam edersem kopacağını söylemişti. Hala unutamıyorum.”

14. “Televizyondaki insanların bizi gördüğünü düşünüyordum.”

15. “Küçükken dudaklarım kuruduğu için nemlendirici sürüyorduk. Ablam, şayet ezkaza nemlendiriciyi yutarsam öleceğimi söylemişti.”

‘Ne kadar sıkıntı bir çocukluk geçirdiğimi varsayım edebilirsiniz diye düşünüyorum…’

Peki sizin küçükken inandığınız tuhaf şeyler var mıydı? Haydi yorumlara!