Dava Ocakları ‘uyuşturucuyla uğraş’ta: Bir elimizde Zülfikar bir elimizde kalem, bekliyoruz

Cekikgoz

Global Mod
Global Mod
Kırıkkale İdeal Ocakları Lideri Tuner Alp Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, uyuşturucu kullanmasında önemli bir artış olduğunu gözlemlediklerini belirtti.

Tekin, açıklamasında şunları kaydetti:

“Başta üniversite bölgeleri olmak üzere bilhassa eğitim öğretim kurumlarının etraflarına konumlanmış zehir tacirleri, Türk gençlerini zehirlemekte ve onları birer bağımlı hale getirerek benliklerinden uzaklaştırmaktadır. Başta emniyet güçlerimiz olmak üzere devletimizin bütün takımları tacirlerle ve bağımlılıkla gayret ediyorlar.

Bu gayret her geçen gün artmasına rağmen, zehir tacirleri de boş durmamakta ve Türk gençlerini zehirlemeye devam etmektedirler. İdeal Ocakları üzere toplum faydasına olan sivil toplum kuruluşları bu uğraşa dahil olmakta ve uyuşturucuya geçit vermemek için her türlü fedakarlığı yapmaktadır. Vilayetimizde bilhassa Yenişehir bölgesinde uyuşturucu trafiğinin ağır olduğunu görmekteyiz. Dava Ocakları, devlet takımlarımıza her mevzuda olduğu üzere uyuşturucuyla ve bağımlılıkla gayrette de dayanak olmaya devam edecektir.

“UYUŞTURUCU SATMAK TÜRKLÜĞE KARŞI AÇIK BİR SAVAŞTIR”

Uyuşturucu satmak, uyuşturucu yapmak ve bir kişiyi dahi uyuşturucu batağına çekmek, Türklüğe, Türkiye’ye karşı açık bir savaştır. Bu savaş, gayret edilmesi en sıkıntı diyebileceğimiz bir savaştır. Devlet takımlarını bu biçimdesine bir savaşta yalnız bırakmak olmaz. İdeal Ocakları olarak gerek tacirlerle uğraşımız gerekse bağımlılıkla çabamız en net biçimde devam edecektir.

“KIRIKKALE’Yİ DAR EDECEĞİZ”

Buradan, Kırıkkale Dava Ocakları Lideri olarak bu zehir tacirlerine açık davette bulunuyorum. Ya bu işi bıraksınlar ya devletimizin adaletine teslim olup tövbe etsinler ya da biz onlara Kırıkkale’yi dar edeceğiz. Bilhassa Yenişehir’de olmak üzere kentimizin birfazlaca noktasında ülkücü kardeşlerim vazifede ve tetiktedir. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacak, onlarla bir polis üzere uğraş edecekler. Bir torbacının 1 gram uyuşturucu husus sattığını nazaranlim, ibreti alem için onu kendi zehrinde boğacağız.

“BİR ELİMİZDE ZÜLFİKAR, BİR ELİMİZDE KALEM”

Bu memleketin yiğit çocuklarını bir zombiye çevirmenin bedeli neymiş herkese göstereceğiz. Bir elimizde Zülfikar, bir elimizde kalem bekliyoruz, yazmamız gerekeni müellif, çizmemiz gerekeni çizeriz. Türk çocuklarını zehirleyen bir kansız görürsek de Zülfikar’ımızla uyuşturucu satan o eli keseriz. Kamuoyuna da davette bulunuyorum, nerede tacir görürseniz devletimizin yetkili organlarına bildirin. ‘Başımıza bir iş gelir’ diyorsanız, Türkün yuvası kutlu ocağımıza bildirin. Gereğini yapmak Türklük ismine boyun borcumuz olacaktır.”