Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün düzenlenen iftar programında sanatkarlarla bir ortaya geldi. Mevzuyla ilgili Instagram hesabından paylaşımda bulunan müzikçi Cenk Eren, “Sayın Cumhurbaşkanımızın iftar davetine katılan pahalı sanatkarlarımız müzik yasağını gündeme getirdiler mi sanki? Bilgilendirirlerse bizleri, mutlu oluruz” tabirlerini kullandı.
‘ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAKLARININ KELAMINI ALDIM’
Davete katılan isimlerden müzikçi Demet Akalın, bu paylaşıma cevap vererek, “Bilgilendireyim… elbet… Tahminen kimse yürek edememiştir lakin ben tüm müzisyenler ismine rica ettim söylemiş oldum” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u yanına çağırdığını da söz eden Akalın, “Hatta kendisi Kültür Bakanımızı yanına çağırdı. Çalışmaya başlayacaklarının kelamını aldım… Bekleyeceğiz, hürmetler Cenk Bey” açıklamasını yaptı.
‘ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAKLARININ KELAMINI ALDIM’
Davete katılan isimlerden müzikçi Demet Akalın, bu paylaşıma cevap vererek, “Bilgilendireyim… elbet… Tahminen kimse yürek edememiştir lakin ben tüm müzisyenler ismine rica ettim söylemiş oldum” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u yanına çağırdığını da söz eden Akalın, “Hatta kendisi Kültür Bakanımızı yanına çağırdı. Çalışmaya başlayacaklarının kelamını aldım… Bekleyeceğiz, hürmetler Cenk Bey” açıklamasını yaptı.