Demet Akalın, Gelinim Mutfakta’dan ayrıldı! Haberi eski dostu Fatih Ürek verdi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının eski sunucusu Fatih Ürek, 2. Sayfa programına konuk oldu. Samimi açıklamalar yapan Ürek, Demet Akalın’ın Gelinim Mutfakta yarışının sunuculuğunu bıraktığını duyurdu. Eski dostu Akalın hakkında konuşmaya devam eden Ürek, müzikçinin takımı bıktırdığını da ileri sürdü.

“3 GÜN 15 SAAT ÇALIŞAMAM”

Bunun üzerine telefonla yayına bağlanan Demet Akalın, şunları söylemiş oldu: “O hiç bir şey bilmeden benim adıma niye konuşuyor?” diyerek Ürek’e reaksiyon gösterdi. Müsabakadan ayrıldığını doğrulayan müzikçi, “Ben disiplinli hanımım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün evvel ayrıldım. Beni bırakın Gülben’i alın Songül Karlı’yı alın dedim.”

“BANA KİMSE DİSİPLİNSİZ DİYEMEZ”

“Fatih bile geri alabilir. en çok o yakışıyor esasen. Ben kimseyi işinden etmedim. Kim çalışmak istiyorsa buyursun çalışsın dedim. Biz haftanın 2 gününe anlaştık, haftanın üç gününe çıkarıldı. Kaç yaşında geldik, hala bu biçimde nahoş yakışıksız şeyler konuşacak mıyız? Bana kimse disiplinsiz diyemez. Ben kendim söylemiş oldum Gülben’i alın diye. Bana Gülben yazdı 3 gün evvel, ‘Emin misin?’ diye. Fatih fazlaca âlâ biliyor, orasını burasını kaşımasın.”

Müsabakayı bir daha sunmayacağını belirten Ürek ise “Allah korusun” diyerek karşılık verdi.