Denizaşırı Mizahta Bu Hafta: Son Günlerde Yabancıları Kahkahaya Boğmuş Komik Tweetler

Mercedesx

New member
Tüm dünyada beşerler nelere gülüyor diye merak ediyorsanız sizleri bu biçimde alabiliriz. Kültürlerimiz farklı olsa da güldüğümüz tweetler tıpkı olabilir değil mi? Denizaşırı mizahşörler bir daha formunda…

1. “Kuzenimi almak için geç kalıyordum, ardıma baktım ve kızım bu biçimde tutunuyordu.”

twitter.com

2. “Hayvanlar epey komik, bir kediye iPhone 3 ismini koyabilirsiniz ve ne olduğundan haberi bile olmayacak.”

twitter.com

3. “Evde kalıp tüm gece insanların içeceklerini hazırlayan barmenin canlı yayınını izlemek”

twitter.com

4. “Bugün bir otomobil kazası vardı ve başımda epey fazla soru var…”

twitter.com

5. “Pardon, lütfen spor aletimizi yerine bırakın ve uygar davranmaya çalışın.”

6. “Aynadaki kişi birebir şu biçimde: ????”

7. “Bunlar fazlaca rahat ve testislerimdeki tüm teri alıyorlar. Şiddetle tavsiye ediyorum.”

twitter.com

8. “Hayır”

twitter.com

• Palavra söyleyemeyeceğim, hayli seksisin.

• Teşekkür ederim.

• Pazartesi günü hapishaneye giriyorum. Lakin 3 günüm var.

• Aa ne kadarlığına

• 8 yıl

• Ne yaptın?

• Cinayete teşebbüs
9. “Az evvel Al Pacino’nun Shrekli telefon kılıfı olduğunu keşfettim.”

twitter.com

10. “Kuşlar ve arılardan konuşalım”

11. “Lütfen çocuk yapmayın. 20 dakikadır yağmurda dikiliyorum zira kız kardeşimin yeni bir şemsiyesi var ve ‘yağmur’ istiyor.”

twitter.com

12. Tüm yuvasının bir gecede ortadan kaybolduğunu fark eden bahtsız sincap ????

twitter.com

13. “SON DAKİKA: Havuzdaki inek”

twitter.com

14. “Geçen sefer Kıbrıs’a dedemleri görmeye gittiğim vakit Air Max’imi orada bırakmıştım. Artık büyükbabam onların kendisinin olduğunu tez ediyor.”

twitter.com

15. “Bir yabanî ömür fotoğrafçısı olduğunuzda gaye, hayvanları korkutmamak için etrafınıza ahenk sağlamaktır ????”