Didem Arslan Yılmaz, Kıyafetini Beğenmediği Konuğa Demediğini Bırakmadı: Bu Nasıl Bir Kıyafet? Müdahale Edin

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni ‘Vazgeçme’ programında yaşananlar ekran başındakileri hayrete düşürdü.

Didem Arslan Yılmaz’ın kıyafetini beğenmediği konuğa verdiği reaksiyon ekran başındakilere şaşkınlık yaşattı.

Uzun vakittir Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının evvelki gün yayınlanan kısmında değişik anlar yaşandı. Konuğun kıyafetini beğenmeyen Yılmaz, konuğa demediğini bırakmadı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Vazgeçme programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz, konuğun kıyafetini beğenmeyince sessiz kalamadı. Genç adamın parlak armalı kıyafetini görür görmez grubunu uyaran Yılmaz, “Disko kıyafeti üzere gelmişsin. Bu ne arkadaşlar? tekrar müdahale edin bu kıyafete” dedi. Arslan’ın bu reaksiyonu daha sonrasında stüdyo adeta buz kesti.

“MÜDAHALE EDİN”

Günlerdir kayıp olan genç bir bayanı bulmaya çalışan Didem Arslan Yılmaz, Cesaretli isimli bir kişiyi canlı yayına çıkardı.

Anons ettiği kişinin parlak işlemeli kıyafet giydiğini goren Yılmaz, eleştirmeden duramadı. Kıyafeti beğenmeyerek grubunu uyaran ünlü isim, “Cesur ne giydin bu biçimde? Bu nasıl bir kıyafet? Yanar döner… Disko kıyafeti üzere gelmişsin. Bu ne ya arkadaşlar? tekrar müdahale edin bu kıyafete. Allah Allah hayli enteresan. Cebinde parlak bir şey var fazlaca enteresan. Ne yazıyor orada ne deseni var? Ben bu biçimde taşlı kıyafetler giymiyorum. Ne bu sahne kıyafeti mi? Ben de bile bu taş yok. Şıkmış ben severim bu biçimde şeyler. Çok farklı bir adam ya” dedi.

“DİSKO KIYAFETLERİM”

Didem Arslan Yılmaz’ın söylemiş oldukleri karşısında şaşıran adam ise “Bu benim diskoya gittiğim kıyafetler” karşılığını verdi.