Direktörü duyurdu: Netflix’in aksiyon sineması ‘Extraction 2’nin çekimleri başladı

Hatiram

New member
Direktör Sam Hargrave toplumsal medya hesabından, Chris Hemsworth’ün başrolünde yer aldığı Netflix’in aksiyon sinemasının devamı olan “Extraction 2″nin çekimlerinin başladığını duyurdu. Hargrave Instagram’da paylaştığı görüntüde sinemanın çekimlere başlanan Prag’da karlı bir sokakta yürüyerek, Hemsworth’ün canlandırdığı Tyler Rake karakterinin bir daha sonraki macerasında kimi düşük sıcaklıklarla karşılaşacağını belirtti.

Beyazperde’nin haberine nazaran, Ande Parks, Joe Russo, Anthony Russo, Fernando León González ve Eric Skillman’ın ‘Ciudad’ isimli çizgi romanından uyarlanan ve Chris Hemsworth’ün bilinmeyen operasyon paralı askeri Tyler Rake karakterini canlandırdığı “Extraction”, 2020’de Netflix’te yayınlandığında platformun tarihli en büyük prömiyerini gerçekleştirdi.

“Extraction 2″yi Joe Russo’nun yazdığı senaryodan yönetecek olan Hargrave, “şahsi katılımımı mümkün seriye mümkün olduğunca dahil etmek istiyorum lakin beraberinde açgözlü olmak da istemiyorum. Dışarıda epeyce eşsiz vizyonları olabilecek hayli sayıda muhteşem yetenekli sinema imalcisi var. Seriye bir hayran olarak da görmekten heyecan duyacağım yeni ve taze bir şey getirmek istiyorum” dedi.

“Extraction 2” için çabucak hemen bir çıkış tarihi verilmedi.