Dünyaca ünlü müzikçi Halsey’den sevenlerine berbat haber: Müziği bırakmak zorunda kalabilir

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Türk sevgilisi senarist Alev Aydın ile iki yıldır birlikte olan ve oğlu Nadir Ridley’i geçtiğimiz temmuz ayında kucağına alan dünyaca ünlü müzikçi Halsey, pazar günü sıhhat durumuyla ilgili sevenlerini üzecek bir haber paylaştı.

Endometriozisle uğraşıyla ilişkili sıhhat sıkıntılarına dair yeni detaylardan bahseden Halsey, “gerçekten durmak zorunda kalabileceğini” söylemiş oldu.

‘ZOR KAİDELER ALTINDA ELİMDEN GELENİN EN GÜZELİNİ YAPIYORUM’

Halsey, Instagram hesabından şu açıklamada bulundu:

”Son birkaç haftadır birtakım yeni zorluklarla baş etmek için hastaneye gidip duruyorum. Her şeyi, Grammy Ödülleri’ni, Coachella’yı, vb. elbette devam ettirmek için elimden gelenin en güzelini yapıyorum. Lakin bedenim buna kuvvetli bir biçimde karşı çıkıyor ve nihayetinde yavaşlamamı ya da bu sefer sahiden de durmamı talep ediyor.”

Gerçek ismi Ashley Nicolette Frangipane olan “Without Me” modülüyle ünlenen Halsey, “kronik hastalığın karmaşık bir gizem olduğunu” kelamlarına ekledi.

Halsey, “Eğer beni ortalarda görmezseniz ya da görmüyorsanız lütfen bunu şahsi algılamayın. Sıkıntı kaideler altında elimden gelenin en güzelini yapıyorum” diye yazdı.

AMELiYATTAN ÜÇ GÜN daha sonra GRAMMY MÜZİK ÖDÜL MERASİMİ’NE KATILDI

Halsey evvelki haftalarda Grammy Ödülleri’nde kırmızı halıya çıkmadan üç gün evvel ameliyat olduğunu deklare ettiktan daha sonra hayranlarından “nazik olmalarını” istemişti.

Ünlü sanatçı bir Instagram gönderisinde, “If I Can’t Have Love, I Want Power’ın” en güzel alternatif müzik albümü kısmında aday gösterildiği 2022 Grammy Ödülleri’ne katılmadan üç gün evvel ameliyat olduğunu deklare etti. Paylaştığı gönderide en son Grammy’e 2017’de katıldığını ve kırmızı halıda hala dikişlerinin olduğunu şu sözlerle anlattı:

“En son Grammy’ye 2017’de katıldım ve birinci endometriozis ameliyatımdan 3 gün daha sonraydı. Dikişlerim hala duruyorken kırmızı halıda yürüdüm”. Uzun ortadan daha sonra Grammy’e katılacağını açıklayan Halsey, Grammy’den üç gün evvel öbür bir ameliyat daha geçirdiğini deklare etti. Halsey, “Törene yıllardır birinci defa yarın katılıyorum ve bir daha (tahmin ettiğiniz gibi) üç gün evvel ameliyat oldum. Bunu yalnızca beni görürseniz nazik olun diye yazıyorum, kırılganım hahaha. Kırılgan lakin heyecanlı.”