Son periyotların en epeyce izlenen ve bir o kadar tenkit alan dizileri içinde yer alan Duy Beni her kısmı ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Yayınlandığı birinci kısma akran zorbalığını işleyen dizi şiddet içeriyor sebebi öne sürülerek RTÜK’e şikayet edilmişti. Şikayet sayısı ile tüm dizileri geri de bıraktı. Her hafta final haberleri yayınlanan dizi saati ve gününde izleyici ile buluşurken, dizi de yıldızı parlayan Sümeyye Aydoğan ise paylaşımlarıyla toplumsal medyanın gündemine oturdu. İşte Sümeyye Aydoğan’ın olay pozları.
DUY BENİ’NİN MELİSA’SI TOPLUMSAL MEDYAYI SALLIYOR
Star TV’nin en çok izlenen dizilerinden Duy Beni, konusu kadar oyuncularıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Genç yeteneklerin yer aldığı dizi de oyuncular izleyicinin yakın kadrajına girdi.
Bunlardan biri de dizide Melisa karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan oldu. Dizi de yıldızı parlayan hoş oyuncu toplumsal medyayı da adeta sallıyor. Oyunculuğu ile dikkat çeke Aydoğan, hoşluğunu de konuşturuyor.
GÜZELLİĞİ LİSANLARA DÜŞTÜ
Oynadığı Melisa karakteri ile tam not olan Sümeyye Aydoğan’ı toplumsal medyada bakılırsan gözlerine inanamıyor.
Paylaşımları büyük beğeni alan Aydoğan, hoşluğu ile şaşırtmaya devam ediyor. Verdiği tezli pozlarla büyük hayran kitlesine kavuşan Aydoğan, dizide de fırtına estiriyor.
DUY BENİ’NİN MELİSA’SI TOPLUMSAL MEDYAYI SALLIYOR
Star TV’nin en çok izlenen dizilerinden Duy Beni, konusu kadar oyuncularıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Genç yeteneklerin yer aldığı dizi de oyuncular izleyicinin yakın kadrajına girdi.
Bunlardan biri de dizide Melisa karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan oldu. Dizi de yıldızı parlayan hoş oyuncu toplumsal medyayı da adeta sallıyor. Oyunculuğu ile dikkat çeke Aydoğan, hoşluğunu de konuşturuyor.
GÜZELLİĞİ LİSANLARA DÜŞTÜ
Oynadığı Melisa karakteri ile tam not olan Sümeyye Aydoğan’ı toplumsal medyada bakılırsan gözlerine inanamıyor.
Paylaşımları büyük beğeni alan Aydoğan, hoşluğu ile şaşırtmaya devam ediyor. Verdiği tezli pozlarla büyük hayran kitlesine kavuşan Aydoğan, dizide de fırtına estiriyor.