Dwayne Johnson: Bir daha sonraki James Bond olmak istiyorum

Hatiram

New member
James Bond serisi son olarak “Ölmek İçin Vakit Yok” sinemasıyla geçtiğimiz haftalarda 25’inci defa izleyicilerle buluştu. Seride beşinci ve son kere James Bond karakterini canlandıran oyuncu Daniel Craig daha sonrasında rolü kimin alacağı tartışılıyor.

IGN’in aktardığına göre, Esquire ile konuşan ABD’li The Rock lakaplı oyuncu Dwayne Johnson, James Bond evreniyle olan ‘benzersiz’ kontağını konuştu. Büyükbabası Peter Maiva’nın, Sean Connery’nin yer aldığı 1967 üretimi James Bond sineması “You Only Live Twice”ta sinemanın berbat adamı olduğunu açıklayan Johnson, “Evet, büyükbabam ‘You Only Live Twice’ sinemasında bir Bond makus adamıydı. Bu fazlaca, epeyce hoş. Onun ayak izlerini takip etmek ve bir daha sonraki Bond olmak istiyorum” sözlerini kullandı.

Sinemada berbat adamı canlandırmak istemediğini de belirten oyuncu, “Kötü adam olmak istemiyorum. Bond olmak istiyorum” dedi.

Henry Cavill ve Idris Elba üzere oyuncuların da bir daha sonraki Bond olmak için ismi geçse de role şu an rol için düşünülen favori ismin Tom Hardy olduğu açıklandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)