Ebru Polat takipçisinin cinsel ilgi itirafıyla şok oldu! Bunu duyar duymaz tüyleriniz diken diken olacak: Komşunun eşiyle her gün!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Verdiği pozlarla toplumsal medyayı kasıp kavuran hoş müzikçi Ebru Polat, takipçileri tarafınca itiraf edilen yasak aşklarıyla gündemde. Her fırsatta takipçileriyle sohbet eden Ebru Polat, son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Takipçisinin itirafını duyanların tüyleri diken diken oluyor. Bu kadarı da olamaz! İşte Ebru Polat’tın takipçisinden gelen şok itiraf…

OKUDUKLARI KARŞISINDA ŞOK OLDU

Sosyal medya hesabından sık sık takipçileriyle sohbet eden Ebru Polat, son paylaşımıyla herkesi şoke etti. Instagram hesabından takipçilerinden itiraf isteyen hoş müzikçi aldıkları bildiriler karşısında şok geçirdi.

BU İTİRAF TOPLUMSAL MEDYAYI SALLAR!

Ebru Polat’ın ‘İtiraf var mı?’ sorusuna yanıt veren bir kişi, paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Takipçi verdiği yanıtta, “Komşumun eşiyle neredeyse her gün meskenin bodrumunda sevişiyoruz. Çok heyecanlı” itirafıyla gündeme bomba üzere düştü.

TEPKİ GÖSTERDİ

Gördüğü itiraf karşısında tüyleri diken diken olan Ebru Polar, “İnşallah sizi yakalar. Şu evli barklı bayanlar bunu niye yapar anlamam. Biz sevgilimize yapmıyoruz millet kocasına yapıyor” kelamlarıyla reaksiyon gösterdi.

“YEDİĞİNİZ EKMEĞE SAYGILI OLUN”

Bir diğer takipçisinin itirafını paylaşan Ebru Polat adeta hudut küpüne döndü. Takipçisi gönderdiği itirafta, “Aynı yerde çalıştığım abla dediğim kişi ile baş başa kalınca daima munzurluk yapıyoruz” dedi.

Kendisinin de işletme sahibi olduğu belirten Polat, takipçisine şöyle reaksiyon gösterdi:

“Yazık patronunuzda sizi iş yapıyorsunuz sanıyor, güvenip iş yerini bırakıyor. Yediğiniz ekmeğe saygılı olun. Ben olsam asla affetmem ne ayıp”

EBRU POLAT KİMDİR, EBRU POLAT’IN GERÇEK İSMİ NEDİR?

Ebru Polat, (doğum ismi Filiz Sarıkaya) 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir’de doğdu. Genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Polat, eğitim ömrünü müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi. 2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini tamamladı. bir süre avukat olarak misyon yaptı. Eğitim mesleğine devam etmek için Üsküdar Üniversitesi psikoloji kısmında master yapıyor. Ebru Polat’ın Uzman psikolog ve Akademisyen olmak istediği biliniyor.