Ece Erken’in banka hesabına bloke konuldu: Hiç dostun yokmuş Şafak

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz Ocak ayında Bakırköy’de uğradığı silahlı taarruz kararı ömrünü kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken‘in banka hesabına bloke konuldu. Ece Erken, geçtiğimiz gün oğlunu bir çocuk oteline götürdü, resepsiyonda oda fiyatını ödemek isteyen Erken’in kartından fiyat çekilemedi. Durumun sebebini araştıran Ece Erken yaşadığı tatsız sürprizi toplumsal medyadan paylaştı.

“ŞAFAK’A ABİ DİYEN ADAM…”

Ece Erken toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Şu an oğlumu çocuk oteline gdolayıyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. niye zira Şafak’a ‘abi’ diyen, peşinde gezen ‘param yok bana borç al’ diyen, vefatına niçiniyet veren şahıs önlem sonucu aldırmış” diyerek isyan etti.

“UYDURUK ÇEKLERLE İFTİRA ATIYORSUN”

Ece Erken’in banka hesabına bloke koyduran şahsın eşinin vefatına niye olan kişi olduğunu söyleyen Ece Erken, “Sokağa çıkarken utanman, mevte niçiniyet vermekten kahrolman gerekirken uyduruk çekler yazıp ölen eşime iftira atıyorsun. Kasti benim hesabıma yaptığın bu blokeyle bir arada senin namussuz hayatını, mahpuslarda çürüyeceğin günleri Allah nasip etsin ve yaptığın dolandırıcılığı herkese ispat edeceğim” kelamlarıyla öfkesini lisana getirdi.

“HİÇ DOSTUN YOKMUŞ”

Ocak ayında Bakırköy’de uğradığı silahlı akında hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıoğlu’na seslenen Ece Erken, ölen eşinin gerçek hayatta hiç dostu olmadığını ima etti. Erken, “En yakınların mal kaçırdı, ‘Çavuş’ soyadlı birinin üstüne yaptılar her şeyi… ‘Arkadaşım’ dediğin dolandırıcı gurursuz çıktı. Borcu varken ‘borcu var’ dedi. Ah be Şafak’ım hiç dostun, hiç adam yokmuş çevrende. Allah seni kurtarmış” diyerek yaşananları deklare etti.