Elçin Sangu milyonluk davayı kaybetti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Menajer Başay Okay, oyuncu Elçin Sangu’nun mukaveleyi feshettiğini tez ederek İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dava açmıştı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya Elçin Sangu ve taraf vekilleri katıldı. Başay Okay’ın avukatı davanın kabulünü talep etti. Elçin Sangu’nun avukatı ise davanın reddine talep etti.

Sözcü gazetesinden Hayati Arıgan’ın haberine bakılırsa, Sangu, savunmasında “Ben kendim ayrılmak istemedim. Kendisi beni yanına çağırarak ‘Ben sana yetemiyorum’ dedi ve ayrılmak istedi. Biz ağlayarak ayrıldık. Evrakta buna ait bana attığı bir bildiri bulunuyor. Bu istikamette şahit beyanı var. Kendisi sonraki günü mail atarak ‘100 bin TL verirsen epeyce yeterli olur maddi durumum yeterli değil’ dedi. Beni menajer Gaye Sökmen’e eliyle götüren kendisidir. Anlaştığım firmalarla yazışma haricinde hiç bir ilgisi yoktur. Yaptığı süreçler bağlayıcı değildir. Tüm olaylar sonunda mahkemelik haline geldik” dedi.

3,5 MİLYON LİRA ÖDEYECEK

Mahkeme, sonucunı deklare etti. Elçin Sangu’nun eski menajeri Başay Okay’a cezai kaide bedeli olarak 100 bin dolar ve yarar kaybı için 2 milyon 378 bin TL’yi dava tarihinden itibaren işleyecek yasal faiziyle ödenmesine karar verdi.