Emine Ün makus haberi verdi :Annem ağır bakıma kaldırıldı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Koronavirüse yakalanan oyuncu Emine Ün, geçtiğimiz günlerde hastanede tedavi altına alınmıştı. Ünlü oyuncunun annesi de koronavirüse yakalanmış ve tedavi altına alınmıştı. 43 yaşındaki ünlü isim hastane odasından paylaşımda bulunarak, kendisinin ve annesinin son sıhhat durumu hakkında bilgi verdi.
“ÜZÜNTÜMÜN TANIMI YOK”
Toplumsal medya hesabından annesiyle birlikte çekilmiş bir karesini paylaşan Ün, altına şu notu düştü: Beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım. Ama bu sefer maalesef o denli olamadı. Yaklaşık 10 gün evvel annem ile birlikte kovid-19 olduk… Tedavimiz hastanede birlikte yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef ağır bakıma kaldırıldı. Ben hastanede tedavime devam ediyorum sıhhat açısından daha yeterliyim bugün. Uzun uzun yazılacak bir şey yok, zira şu an hüznümün tanımı yok… O denli hayli arayan soran yazan var ki, tanıdığım tanımadığım, hepinize farklı ayrı teşekkür etmek için yazmak istedim. Çok teşekkür ederim, sağ olun. Allah’ım anneciğime, bana ve tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.