“Erdoğan’la Bahçeli Süleyman Soylu’nun sırtında bilek güreşi yapıyor”

Cekikgoz

Global Mod
Global Mod
TBMM’de düzenlediği basın toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ait tartışmalara değinen CHP Küme Başkanvekili Engin Altay, ”Cumhur İttifakı’nda Süleyman Soylu soğuk savaşı tüm süratiyle devam ediyor; Süleyman Soylu’nun sırtında Erdoğan’la Bahçeli bilek güreşi yapıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Altay’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu biçimde:

Cumhur İttifakı’nda Süleyman Soylu soğuk savaşı tüm süratiyle devam ediyor. Devlet çürürse, her şey biter, toplum çürür diyoruz. Gerçekten bir soğuk savaş mı, bir bilek güreşi mi bilmiyorum fakat iki somut olay söylemek istiyorum. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı dedi ki: ‘Hadi beni vazifeden alın da bakılırsayim’. bakılırsavden alsın diye demiyorum lakin alamayacağını da öngörüyorum aslına bakarsan. Bir bu tablo var, bir de enteresan bir tablo yaşandı. Andımız’a sahip çıkan Trabzon Emniyet Müdürümüz soluğu Sudan’da aldı.

“SOYLU’YU YEDİRTMEM’ NARALARI ATMIŞTI”

Tabi bu ortada Sayın Bahçeli de ‘Süleyman Soylu’yu yedirtmem’ naraları atmıştı salı günü. Artık Devlet Bahçeli’ye karşın Recep Tayyip Erdoğan, Süleyman Soylu ile toplumsal arayı korurken, Bahçeli’ye de kararnameyle bir yanıt verdi Erdoğan. Bahçeli diyor ki: ‘Sosyal arayı kapatın İçişleri Bakanı ile Cumhurbaşkanı.’ Cumhurbaşkanı da toplumsal arayı inatla muhafazaya devam ediyor ve bir kararnameyle de aslında Bahçeli’ye bir karşılık veriyor.

Dünya bilek güreşi şampiyonumuz Abdülsamet Ocakoğlu’yla iftihar ediyoruz, iftihar ediyoruz. Sayın Erdoğan da Abdulsamet kardeşimizle bir Zoom toplantısında bir bakılırsav verdi, dedi ki: ‘Sanayi Bakanıyla bir direk güreş yap’ dedi, hakikatten yaptılar. Şampiyonumuz Sayın Bakanı da yendi, biz de bunu keyifle izledik.

“ERDOĞAN’LA BAHÇELİ BİLEK GÜREŞİ YAPIYOR”

Lakin benim gördüğüm şudur: Şu anda Süleyman Soylu’nun sırtında Erdoğan’la Bahçeli bilek güreşi yapıyor. Ama ben bunu epeyce keyifle izleyemiyorum. Zira bu bilek güreşi bununla birlikte devleti de çürüten bir tablodur, ibretlik bir tablodur. Devlette ehliyet, liyakat diyoruz ama tam karşıtı iş ve o süreçler yapılmaya devam ediliyor.