Eski AKP’li bakan Bayraktar’dan çarpıcı açıklamalar

Cekikgoz

Global Mod
Global Mod
AKP hükümetinin 17-25 Aralık soruşturmalarında ismi gündeme gelen eski Etraf ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

AKP’ye sert sözlerle yüklenen Bayraktar, parti içerisinde yağcılık periyodunun bittiğini ve şebeklik zamanının başladığını tabir etti.

“TAPELER A’DAN Z’YE DOĞRUDUR”

Daha öncelerde “Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler ,çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi…” açıklamasıyla gündeme gelen Bayraktar, 17-25 Aralık soruşturmalarıyla ilgili de konuştu.

Bayraktar, “Dosyamda ne var ise, hem tapeler hem teknik takip doğrudur birebir vakitte benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur” dedi. Bayraktar devamında, “Bizi 17-25 Aralık operasyonu ortasında bulunduk, oradaki operasyonda bize de evrak yaptılar, benim belgem var. Hatalı olanın cezasını çekmesi lazım, lakin şu anda geldiğimiz noktada Allah beni kayırdı ve kurtardı. Şu anda hayli düzgünüm, atmaca üzereyim.” diye konuştu.

“REİS BENİ HIRSIZ ÇUVALININ İÇİNE KOYDU VE ATTI”

Gazeteci Altan Sancar’a
konuşan Bayraktar AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kırgın olduğunu söylemiş oldu.

Erdoğan ile görüşmeyi bıraktığını söyleyen Bayraktar, “Ben görüştüm, bir buçuk yıldır görüşmüyorum. Baktım, artık görüşmenin bir yararı yok. Yoksa oradan beni attıktan daha sonra bağımı koparmadım. Benim bir daha başkanımdır. Lakin beni çağırmasını da istemem, bakılırsav de istemem. Fakat ben dua ediyorum ona, Allah yardımcısı olsun.” tabirlerini kullandı.

Erdoğan’a sert sözlerle yüklenen Bayraktar, “Devletin düzelmesi için gerçekten, Allah’tan korkan, vatanını ve milletini seven, üretim yapan, katma kıymeti yüksek mal üreten insanların bir yerlere gelmesi lazım. Benim artık tuzum kuru. Özel bölümdeyim. Beni artık attılar. ‘Reis’, sayın cumhurbaşkanım beni hırsız çuvalının içine koydu ve attı.” diye konuştu.