Eski İstanbul Organize Kabahatlerle Gayret Şube Müdürü: ‘Peker’in savlarının kimilerini doğrularım’

Cekikgoz

Global Mod
Global Mod
Eski İstanbul Organize Hatalarla Gayret Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, organize kabahat örgütü kurmak ve yönetmek suçlamasıyla aranan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan Sedat Peker’in getirdiği argümanlarla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Saçan, toplumsal medya hesabı Twitter’tan yaptığı açıklamada Peker’in savlarından “bazılarını şahsen yaşadığı için doğrulayabileceğini” söylemiş oldu.

Saçan paylaşımında şunları kaydetti:

“Peker beni sevmez, ben de Peker’i. Lakin yaptığı paylaşımların kimilerini şahsen yaşadığım için doğrularım. Hatta kimilerini okuyunca bize düşmanlık yapanları daha net anlıyorum. Ne diyeyim, hayat farklı.”

Peker beni sevmez, ben de Peker’i. Ama yaptığı paylaşımların bazılarını bizzat yaşadığım için doğrularım. Hatta bazılarını okuyunca bize düşmanlık yapanları daha net anlıyorum. Ne diyeyim, hayat ilginç

— Av. Dr. Adil Serdar SAÇAN (@AdilSerdars) August 16, 2022

“SEÇİME 2 AY KALA…”

Sedat Peker’in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur toplumsal medya hesabından, “Muhalefet partilerinin benim açıklamalarıma kimi haklı sebeplerle dahil olmadıklarını kabul edebilirim fakat T.C vatandaşı olarak şu hakkımın olduğuna inanıyorum: Argümanlarda ismi geçen bireylere “Sedat Peker yanlışsız mu söylüyor ya da palavra mı söylüyor?” sorusunu yöneltsinler. Bugüne kadar ne kendimi ne de bana inanan 40 yaşın altındaki kardeşlerimi mahçup etmediğimi düşünüyorum. İsimlerini söylemiş olduğim bireylere beni yalanlatsınlar. Mevzulara dahil olmadan yalnızca bunu yapsınlar. Geri kalan bende… Seçime 2 ay kala epey eğleneceğiz oldukca!” sözlerine yer vermişti.