Esra Erol’un o haline ünlülerden reaksiyon yağıyor

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Esra Erol’un 18 yaşındaki Elif Yıldırım’ı azarlayarak yayına çıkmamasına kızması toplumsal medyada günlerdir konuşuluyor. ATV’de yayınlanan programında, yüzünün görünmesini istemeyen 18 yaşındaki genç kızı canlı yayında azarlayan ve ifşa eden Esra Erol’a ünlülerden reaksiyon yağıyor. Esra Erol’a Hazal Kaya, Ece Dizdar’dan daha sonra bir reaksiyon de Tabiat Rutkay’dan geldi.

Oyuncu Hazal Kaya, ATV’de yayınlanan programında, yüzünün görünmesini istemeyen 18 yaşındaki hanımı canlı yayında azarlayan ve ifşa eden Esra Erol’a reaksiyon gösterdi.

Kaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kameraların önünde hızına suratına bağırarak o küçücük kıza söylemiş olduklerinin, öldürülen, şiddete uğrayan bayanlara “Orada ne işi varmış?” demekten ne farkı var? Sen kimsin de yayına çıkmak istemeyen, belirli ki ağır travma yaşayan bir bayan üzerinden gösteri yapıyorsun?” tabirini kullandı. Paylaşımına RTÜK’ü etiketleyen Kaya, “Kadınları bu ahlakçı,şov sevdalılarından kim koruyacak?Yok mu denetleyen? Aaa yokmuş…” yorumunu yaptı.

Kameraların önünde suratına suratına bağırarak o küçücük kıza söylediklerinin,öldürülen,şiddete uğrayan kadınlara “Orada ne işi varmış?” demekten ne farkı var?Sen kimsin de yayına çıkmak istemeyen,belli ki ağır travma yaşayan bir kadın üzerinden şov yapıyorsun? https://t.co/ZWZVaK3Xtu

— Hazal Kaya (@HazalKaya110) January 30, 2022

“RTÜK SEN BUNUNLA İLGİLEN”

Yasak Elma’da rol alan oyuncu Ece Dizdar Erol’a Twitter’dan reaksiyon gösterdi. Dizdar, “Mide bulandırıcı. Bunları ekranda görmek istemiyorum bu olağanlaştırmayı kabul edemiyorum artık. İfşa edilmek istemeyen mağduru ifşa, ruhsal şiddet, fail aklayıcılık, mağdura vücudunu korusaydın suçlaması ne ararsan var. RTÜK sen bununla ilgilen” diyerek, sitem etti.

“BU NASIL BİR YAYIN?”

Tabiat Rutkay ise yaptığı paylaşımda “Bu nasıl bir yayın? Biz kızlarımızı bayanlarımızı muhafazaya, bu denli insan birlikte uğraş ederken, kampanyalar, imzalar atılırken! Bayan bayana kardeş olup sahip çıkmaya çalışırken bu olacak iş midir? Kınıyorum!” dedi.

NE OLMUŞTU?

Esra Erol yayına çıkmak istemeyen ve hudut krizi geçiren genç hanımı azarlayarak “18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin?” kelamlarıyla reaksiyon göstermişti.

Sonlarına hakim olamayan Esra Erol o anlarda “Çekmeyin şunu! Tıpkı isyanı vücudunu korumak için de göster! Rica ediyorum, yanlışların ardında durmak için bu yansıyı vermeyin! Bu nedir ya? 18 yaşındasın kızım sen! Bu mu senin geleceğin… Kendine bunu mu layık görüyorsun… Bu reaksiyonları size ziyan veren insanlara kullanın. Bu kadar olmaz ya… Cinnet geçireceğim ya!” diyerek reaksiyon gösterdi.