Evlenmeden Evvel Eşleri Hakkında Hiç Bilmedikleri Kapalı Sırları Anlatarak Hepimizi Güldüren 17 Kişi

Mercedesx

New member
Evlenmedilk evvel ne kadar uzun mühlet birlikte olsanız bile partneriniz hakkında kimi gerçekleri lakin birebir çatı altında senelerca yaşayınca anlıyorsunuz. Bu şahıslar de eşleri hakkında evlendikten daha sonra öğrendikleri en enteresan gerçekleri paylaşmışlar, buyurun bir göz atın!
😂
👇

Kaynak: https://www.reddit.com/r/AskReddit/co…

1. “Karımla 20 yıldır beraberyiz, 17 yıldır da evliyiz. Gençliğimden beri daima yaptığım bir latife vardı lakin eşim ne vakit duysa gözlerini devirirdi. Bundan 6 ay evvel birinci defa güldüğünü gördüm. Meğer latifeyi yeni anlamış…”
😂

2. “Eşimin balık yemeyi sevdiğini öğrendim. Evlenmedilk evvel altı sene beraberydik, annemlere yemeğe gittiğimizde balık yerine diğer bir şey yapmalarını, eşimin balığı sevmediğini söylerdim.”

3. “Kocamın spor kısımlarını sevdiğini biliyordum fakat bu kadarını değil! Pazar günleri ailece yemek yemek yerine futbol izlemeyi tercih ediyor, televizyon açılınca daima spor kanallarına geçiyor. Basketbol, futbol, beyzbol, golf, aklınıza ne gelirse…”

4. “Romanya’da nispeten düşük gelirli bir ailede doğan arkadaşım vardı ve kendisinin en sevdiği yiyecek ekmek üzere hamur işleriydi. Avustralyalı eşiyle evlendikten daha sonra yediği ekmeklerin sert kısımlarını ona ayırmaya başlamış.”

“Kendisi niyetli olduğu için yapıyordu bunu natürel lakin Avustralya’da ekmeklerin sert kısımları çöpe atılıyormuş! Eşini yıllar daha sonra ekmekleri çöpe atarken görür görmez birinci defa fark etmişler bu durumu…”

5. “Eşimin ıslık çalamadığını ve hiç ıslak hamburger yemediğini öğrendim.”

6. “Karım esnerken ağzından daima hafifçeçe salya akıyor, evlenmedilk evvel bilerek eliyle ağzını kapatıyormuş.”

7. “Kocam nitekim mesken işlerinde epey güzel. Yemeği ben yapıyorum, temizlikle o ilgileniyor. Hatta bulaşıklar yıkandıktan daha sonra bezle silip üstünde kalan suyu alıyor ve havada kurumaya bırakıyor. Akşam ne kadar geç yemek yersek yiyelim bulaşlıkları öbür güne bırakmıyor.”

8. “Eşim hiç bir kavanozun kapağını tam olarak kapatmıyor, ben de her şeyi kapaklarından tutup kaldırdığım için daima kavanoz kırıyorum meskende.”

9. “Eşimin tam bir istifçi olduğunu keşfettim… yıllar ortasında oldukça bir düzelme yaşadı fakat hala ortamızda meseleler yaratıyor.”

10. “Annem, babamın kompulsif yalancı olduğunu düğün gününde anlamış! senelerca ikiz kardeşi olduğunu söyleyerek anılarını anlatan babamın aslında tek çocuk olduğu ortaya çıkmış o gün.”

11. “Eşimin otomobil yarışı izleme tutkunu olduğunu evlenene kadar bilmiyordum.”

12. “Annesinin ne kadar müthiş olduğunu bilmiyordum katiyen. Ortalarının yeterli olmadığını ve eşimin, babasıyla daha yakın olduğunu biliyordum. Biz evlendikten daha sonra annesi terapi almaya başladı, narsistik kişilik bozukluğu olduğu ortaya çıktı.”

13. “Eski eşim her vakit paramızın ortak olduğunu söylerdi, daha sonra kendisi güzel maaşlı bir işe girdi ve ansızın ‘senin paran senin, benim param benim’ oldu. Evliliğimiz pek uzun sürmedi.”

14. “Karımla bir spor salonuna yazıldık, havuzda yarışalım dediğinde seve seve kabul ettim. Ben de kötü değilim yüzme konusunda lakin o kadar kolay yendi ki beni! Okuldayken yüzme müsabakalarına katılıyormuş, derecesi varmış.”

15. “Eşim büyük tuvaletini yapmak için büsbütün soyunuyor, tüm kıyafetlerini çıkartıyor! Özgürlüğe muhtaçlığı olduğunu hissetmesi gerektiğini argüman ediyor kendisi.”

16. “Karımla 7 yıldır beraberyiz lakin analog saatleri okuyamadığını tesadüfen öğrendim. Çok dalga geçmiyorum kendisiyle lakin bir daha de komik bir durumdu.”

17. “Eşim o kadar gürültülü hapşırıyor ki küçük kızımız bile korkuyor kimi vakit. Lakin her nasılsa toplum ortasında kendisini tutabiliyormuş hanımefendi…”
😂

Sizin paylaşmak istediğiniz bir şey var mı? Haydi yorumlara!