FETÖ’den soruşturma açılmıştı: Gökçek’in Erdoğan oyunu ortaya çıktı

Cekikgoz

Global Mod
Global Mod
Gazetemiz müellifi Barış Pehlivan, “Arka Bahçe” isimli köşesinde dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Pehlivan, bugünkü yazısının “Gökçek’in Erdoğan şifresi” başlıklı kısmında, hakkında FETÖ’den soruşturma başlatılan eski Ankara Büyükşehir Belediye Lideri AKP’li Melih Gökçek’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili planına dikkat çekti.

Gökçek’in oğlu Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek’in Erdoğan’ın uçağında poz vermesine dikkat çeken Pehlivan, “Osman Gökçek’in babasını da temsilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’la fotoğraf vermesi kritikti. Savcılara ‘Bakın, Erdoğan var benim yanımda’ demekti o uçak karesi” dedi.

Pehlivan’ın yazısının ilgili kısmı şu biçimde:

“Neymiş, Osman Gökçek’in G20 Zirvesi’ne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında ne işi varmış?

Neymiş, sahibi olduğu Beyaz TV’de öbür gazeteci yok muymuş ki oğul Gökçek gitmiş Roma’ya?

Neymiş, Erdoğan’ın uçağına onu kim almış?

Tamam, şaşırma hissimizi kaybetmeyelim lakin hafızamızı da canlı tutalım.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Melih Gökçek hakkında FETÖ soruşturması başlattı mı?

Gökçek, oğlu Osman’ın FETÖ okullarında okuduğunu savcıya söylemiş oldu mi?

Beyaz TV binasının FETÖ’nün kasası Alaattin Kaya ile ilgisi ortaya çıktı mı?

Ankara Ticaret Odası seçimlerini Osman Gökçek’in kazanması için FETÖ ile yapılan işbirliği gündeme geldi mi?

Tüm bu soruların cevabı ‘Evet!’

İşte bu niçinle Osman Gökçek’in babasını da temsilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’la fotoğraf vermesi kritikti. Savcılara ‘Bakın, Erdoğan var benim yanımda’ demekti o uçak karesi.

Tıpkı Melih Gökçek’in savcıya verdiği tabir daha sonrası ‘Türkiye’de bilhassa FETÖ’cülükle suçlanacak olan son iki bireyden biriyim. Birincisi Sayın Cumhurbaşkanım ikincisi de ben’ demesi üzereydi.

Nasıl ki o cümlede Erdoğan’a tehdit var ise, uçak karesinde ise savcılara tehdit vardı.”