Gökhan Gönül yıllar daha sonra bulduğu kardeşiyle birinci kere konuştu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Mevzuyla ilgili Show TV’de yayınlanan bir programa katılan Gökhan Gönül, “Can bizim kardeşimiz. Ben de yeni öğrendim. 3 kardeştik, 4 olduk. Annem ve babam Can’a ulaşmayı bekliyor. Onlar bu biçimde durumlara alışkın beşerler değiller. Can’ın epey fazla özel ömrünü paylaşmasından yana değilim. her insanın her şeyi bilmesine gerek yok. Can’ın beni bulma sürecine emsal biçimde ben de annemi buldum, sonrasındasında babamla barıştırdım. Çık gel oğlum. Bekliyoruz seni.” dedi.

Can Gönül, Gökhan Gönül’ün programa bağlanmasının akabinde gözyaşlarına hakim olamadı ve “27 seneyi bana nasıl verecekler. İstediğim anne ve baba.” sözlerini kullandı.

Ahmet Gönül’ün babasının kendisinin ilkokul arkadaşı olduğunu belirten şahit ise, Can’ın yurda verilme süreciyle ilgili, “Anne ve babanın ayrılma basamağında doğum oluyor. Annesi sonrasındasında yurda bırakıyor. Babaları Bursa’ya göç ettiler. Babasının badireleri vardı, maddi durumu da bozuktu. Sorduğumda çocuğun yurtta olduğunu söylemişti.” sözlerini kullandı.