Güldür Güldür’den ayrılan Ecem Erkek’e 12 projeden teklif

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Güldür Güldür Show’dan ayrılan oyuncu Ecem Erkek’e 12 projeden iş teklifi geldi. Erkek, senaryoları okuyup projeleri değerlendireceğini belirtti.

Yeni dönemde takımında olmayacağı ‘Güldür Güldür Show’da ‘Naime’ karakteriyle alkış alan 32 yaşındaki başarılı oyuncu Ecem Erkek, dizilerin yanı sıra dört sinema sineması ve iki reklam sineması teklifi de aldı.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine bakılırsa; evvel biraz tatil yapmayı planlayan Ecem Erkek’in, daha sonrasında senaryoları okuyarak, yeni dönem için bir karar vereceği öğrenildi.

MÜKEMMEL BİR DURAKTI

Ecem Erkek, ‘Güldür Güldür’e bu sözlerle veda etmişti:

“Oyunculuk bir seyahat birebir vakitte upuzun. En keyiflisi de durduğun duraklar. aslına bakarsanız uzun seyahatlerde da öyledir ya dinlenmek için durduğunda oranın havası, yediğin yemek, içtiğin çay apayrıdır.

Benim için de ‘Güldür Güldür’ öyleydi. Mükemmel bir duraktı. Çok eğlendim, arkadaşlarımı hayli sevdim. Sizler yaptığım ‘şeyi’ kabul ettiniz. Artık tekrar yola koyuluyorum. Gelecek dönem ‘Güldür Güldür’de olmayacağım. Bir daha sonraki durakta görüşelim.”