Gülşen Lolipop müzik kelamları nedir Gülşen’in yeni müziği çıktı mı?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Türk pop müziğinin kuvvetli bayan vokallerinden Gülşen’in son müziği Lolipop, müzikseverlerle buluştu. Birinci albümünü 1996 yılında piyasaya süren Gülşen, ortadan geçen 26 yılda biroldukca başarılı işe imza attı. Bestelediği müzikler ünlü sanatkarlar tarafınca seslendirildi.

Sahne aldığı bir akşam Serap ve Özkan Turgay tarafınca beğenilerek albüm teklifi alan ve “Be Adam”ı Raks Müzik’ten piyasaya çıkaran Gülşen son müziği Lolipop ile gündemde.

Kelam ve müziği kendisine ilişkin olan müziğin tanıtım fotoğraflarını Emre Hakikat, klibini ise Metin Arolat çekti. Hem klip birebir vakitte fotoğraf çekimi için stüdyoya iki kamyon beyaz kum getirildi.

1 MÜZİĞİN MALİYETİ 1 MİLYON TL!

hiç bir harcamadan kaçınmayan Gülşen’e bu müziğin maliyetinin 1 milyon TL olduğu öğrenildi.

LOLİPOP MÜZİK KELAMLARI

Kaçtıkça giriyorum çekimine
Güya giymişim ateşten elbise
Sen bir yanılgı olsan ben bin sefer yaparım
Endişeli düşlerimin sahibi
Oyna hislerimin ol katili
Kollarınsa şayet cezaevi ben yatarım

Dudaklar lolipop al
Kucaklar dolusu love
İstemem altınlar pırlantalar
İsterim ooo

Ben bir tek seni
Tek seni tek seni
Aşkımla ölçülemez hiç bir Money
Oh mommy so yummy
Aslında gitsek ya biz daha ileri
Daha ileri az daha ileri

Oooo

My love
İçim dışım lav
Ay lav ay lav
İşim gücüm yok diğerleriyle
Yo
Söndürülmez bu ateş sularla
Oooo

My love
Bak yaklaşıyor bir cisim savla
Bildiklerini unut sırayla
Çarpışmalarımız itinayla

Oooo

Dudaklar lolipop al
Kucaklar dolusu love
İsterim ooo

Ben bir tek seni
Tek seni tek seni
Oh mommy so yummy
Daha ileri az daha ileri

Oooo

Dudaklar lolipop al
Kucaklar dolusu love
İsterim ooo

Ben bir tek seni
Tek seni tek seni
Oh mommy so yummy
Daha ileri az daha ileri
Oooo

Oooo

Oooo

LOLİPOP MÜZİĞİ SPOTİFY VE iTUNNES’DA YAYINDA

Gülşen’in son müziği Lolipop, dijital müzik platformları Spotify, iTunnes’da 11 Mart 2022 Cuma günü prestijiyle yayınlanmaya başladı.

‘BE ADAM’DAN daha sonra 3 YIL MÜZİKTEN KOPTU

Gülşen ‘Be Adam’ albümüyle yeterli bir çıkış yakalamıştı. Müzikçi özel niçinlerden ötürü müziğe 3 yıl orta verdikten daha sonra 1999 yılında “Erkeksen” isimli albümünü yayınladı. Akabinde 2002 yılında yayınlan “Şimdi” isimli albümü beklenen ilgiyi goremedi.

Gülşen’in süratle yükselişi 2004 yılında çıkardığı “Of.. Of..” isimli albümle oldu. Yeni bir imaja bürünen Gülşen, kısa müddette piyasanın aranan sanatkarlarından biri haline geldi. Özel hayatında çalkantılı devirler birinci kere bu periyot başladı. 2006 yılında çıkartığı “Yurtta Aşk, Cihanda Aşk” isimli albümle ismini sağlam bir yere oturtturan sanatçı, birfazlaca ünlü isimle yaşadığı çalkantılı bağlantıları ile gündemden düşmedi. Bu albümün çabucak akabinde piyasaya sürülen “Gülşen Lakin Bir Farkla” isimli albümü beklenen ilgiyi görmemiş olsa da sanatçı, yaptığı kalıcı çalışmalarla isminden kelam ettirmeye devam ediyor.

Gülşen, “Ebru” sanatına ilgi duyuyor ve öğreniyor, Squash oynamayı seviyor. Uzak doğu sporlarından karate yaptı ve siyah nesil sahibidir.

Gülşen, 2006 yılında üretimci Erol Köse ile bir arada oldu. Akabinde Reha Muhtar’la birlikte oldu.

2013 yılı Şubat ayında “Beni Durdursan mı?” albümünü çıkardı. “Yatcaz Kalkcaz Ordayım” isimli müziği liste başı olmuş ve çok beğeni toplamıştır.

2014 yılında Murat Boz ile düet yaptıkları “İltimas” isimli albümünü çıkardı.

GÜLŞEN KİMDİR?

Temel ismi Gülşen Bayraktar olan müzikçi 29 Mayıs 1976’da İstanbul Çapa’da doğmuştur. Aslen Ordu’nun merkezinden. Babası Arslan Bayraktar makine mühendisi, annesi Nimet Bayraktar ise mesken bayanı. Ordu’da fındık bahçeleri var. Gülşen2in bir ağabeyi ve bir de ablası bulunuyor. 5-6 yaşlarında iken müziğe olan ilgisi ve yeteneği keşfedildi. Birinci bestesini yaptığında çabucak hemen 16 yaşındaydı. Şehremini Lisesi’ni bitirdikten daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Kısmı’na girdi lakin fakat 2 yıl okuyabildi. Konservatuvarla eş vakitli olarak İstanbul’da kulüplerde sahne alıyordu.

Şehremini Lisesi’nde öğrenciyken bir yandan da karate kurslarına gidiyordu. Uzakdoğu dövüş sporlarına fazlaca meraklıydı, sonunda siyah nesil sahibi oldu.

Evlilikleri :

1. Evliliği : 1997 yılında ünlü gece kulüplerinin işletmecisi Murat Varol ile evlendi. 2000 yılında da boşandı.

2. Evliliği : 2007 yılında İç mimar Fahrettin Aykut ile çeşmede bir teknede evlenmiştir. 2008 yılında ayrılmışlardır.

3. ve son evliliğini ise; 2011 yılından beri bir arada olduğu bestekar Ozan Çolakoğlu ile yaptı.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu , 10 Haziran 2016 tarihinde Barselona Başkonsolosluğu’nda evlendi. Çiftin 2017 yılında Azur Benan ismini verdikleri bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Albümleri :

1996 – “Be Adam”
1999 – “Erkeksen”
2001 – “Şimdi”
2004 – “Of… Of…”
2005 – 2005 Özel
2006 – “Yurtta Aşk Cihanda Aşk”
2007 – Mucize
2007 – “Ama Bir Farkla”
2008 – Yapamazsan Yok
2009 – “Önsöz”
2011 – Yeni Biri