Günün bilmecesi: Fotoğrafta iki basamaklı bir sayı bâtın bakılırsabiliyor musun?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kendinize meydan okumak yalnızca sağlıklı değil, bununla birlikte eğlencelidir. Beyne meydan okumayı hatırlamak da değerlidir. Beyne meydan okumayı hatırlamak da değerlidir.

BULMACALAR BEYNİNİZİ ÇALIŞTIRIR

Sudokus, çapraz bulmacalar, görsel illüzyonlar ve bilmeceler beni her vakit düzgün bir ruh haline sokar. Onlardan daha sonra, niyetin epey daha âlâ aktığını hissediyorum.

GÖRSEL BİR YANILSAMA

Genellikle bu tıp nazaranvlerde, gözlerin ve beynin sıkıntısız çalışmasını sağlamakla ilgilidir. Yalnızca o ünlü şahinin gözü ayarlandığında, misyonu çözmeye yardımcı olacak birtakım bilgileri fark edebilirsiniz. Aşağıdaki bakılırsavde durum tam olarak budur.

RESİMDEKİ BÂTIN NUMARALARI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Ben de bir şeye yanıt veremedilk evvel uzun bir süre oturup düşünmek, eğilmek ve dönmek zorunda kaldım. Fakat, bu nazaranvin görünüşte zeka yahut vizyon ile ilgisi olmadığını belirtmek gerekir.

Yani hedef bu fotoğrafta gizli olan sayıyı bulmaktır. Hazır mısın? Burada bir fotoğraf var.
Numarayı nazaranmiyorsanız, resme biraz daha bakmayı deneyebilirsiniz. Kolaylaştırdı mı?

DOĞRUSU BİRAZ FARKLI AÇIDAN DENEYİN

Şimdi daha kolay olur mu?

ÇÖZEMEDİYSENİZ BİZ SİZE CEVABI SÖYLEYELİM

Hazır mısın? Gerçek yanıt bu fotoğrafın altında bulunabilir.

Doğru yanıt 17 numara

Milyonları çılgına çeviren bilmece: Fotoğrafta kaç bacak var?

Adamı önden mi yoksa yandan mı görüyorsun? Karşılık, kişiliğiniz hakkında değişik bir şey söylüyor

Resimde 2 yanılgı var – bunları 15 saniyede bulabilecek misiniz? Birden fazla insan bulamıyor…