Hadise’nin eşi Mehmet Dinçerler canlı yayında Hadise hakkında yapılan berbat yorumlara cevap verdi: Açtı ağzını yumdu gözünü!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenerek dikkatleri üzerine çeken ünlü müzikçi Hadise, İzmir konserinde “Küçük Bir Yol” müziğini söylemiş olduği esnada gözyaşlarını tutamayarak magazin dünyasına bomba üzere düştü.

O anlar toplumsal medyada gündem olurken toplumsal medya hesabı aracılığıyla konserdeki imajlarını paylaşan Hadise, gözyaşlarını tutamadığı anlara “yaşamımın müziği dediğim ‘Küçük Bir Yolu’ tam iki sene evvel bugün yayınladık. Bizi bu biçimdesine kuvvetli ve manalı bir müzik ile buluşturan İhtilal ve Mete’ye yeniden teşekkür ediyorum” notunu düştü.

Hadise’nin İzmir konserindeki manzaralarının akabinde eşi Mehmet Dinçerler ile birtakım meseleler yaşadığı için boşanmanın eşiğine geldiği öne sürüldü. Çiftin bebek konusu yüzünden tartışma yaşadığı öne sürülse de ünlü müzikçi tezleri net bir lisanla yalanladı.

“HAMİLE DEĞİLİM VE BUNUN İÇİN BİR TEDAVİ DE GÖRMÜYORUM”

Sosyal medya aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü müzikçi paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Bu kadar özel bir mevzuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle birlikte;

Israrla yapılan palavra hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum.

Hamile değilim ve bunun için bir tedavi de görmüyorum. Bilginize…

Hadise”

CANLI YORUMLAR BERBAT YORUMLAR!

Ünlü müzikçinin bu açıklamaları daha sonrasında Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve yorumculuğunu Pınar Eliçe, Bilal Özcan ve Didem Delen’in yaptığı Beyaz Magazin isimli programda ünlü müzikçi hakkında akıllara sakinlik veren yorumlar yapıldı.

Gazeteci Bilal Özcan, Hadise’nin konserinde giydiği kostümü yayınlayarak, “çamaşırını gösterdi” yorumuyla herkesi şoke etti. Programda yapılan bu kelamla daha sonrasında fazlaca sayıda reaksiyon yağdı. Gelen tenkitler içinde “Hadise dava aç” “Bu nasıl bir rezalet” üzere yansılar geldi.

Ünlü müzikçinin eşi Mehmet Dinçler, eşi hakkında yapılan skandal yorumlara toplumsal medya hesabı aracılığıyla cevap verdi.

DİNÇERLER’DEN CEVAP GECİKMEDİ!

Dinçerler paylaşımında şu tabirlere yer verdi:

“Bazı insanların, insanlığa bir don lastiği kadar yararı yok..”

Dinçerler’in karşılığı kısa müddet içerisinde epey sayıda yorum ve beğeni aldı.

Bazı insanların, insanlığa bir don lastiği kadar faydası yok..

— Mehmet Dincerler (@MehmetDincerler) September 9, 2022