Hayalde futbolcu görmenin tabiri nedir? Düş sahibinin alçak gönüllülüğüne işaret eder

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Duşta futbolcu görmek, bilhassa iş ve eğitim ömründe yaşanacak gelişmelerin habercisidir. Düş sahibinin alçak istekli ve ekip çalışmasına uygun biri olduğuna işaret eder. Alınan risklerin muvaffakiyetle sonuçlanacağını, bilhassa ekip çalışmalarında en güzel derecelere girileceğine delalet eder.

DUŞTA FUTBOLCU GÖRMEK

Hayalde futbolcu görmek, kişinin hem eğitim tıpkı vakitte iş hayatında mütevazı biri olduğunu işaret eder. Düş sahibi çalışma arkadaşlarıyla uzun vadeli işlerde fazlaca âlâ işler başarır. tıpkı vakitte, düş sahibinin etrafında ona palavra söyleyen ve hainlik eden biri olduğuna delalet eder.

HAYALDE FUTBOLCU OLDUĞUNU GÖRMEK

Duşta futbolcu olduğunu görmek, düş sahibinin disiplinli çalışması yardımıyla epeyce büyük başarılara imza atacağı manasını taşır. Kişi, kuvvetli işlerin üstesinden tek başına gelebilecek güce sahiptir. birebir vakitte farklı karakterdeki insanları birebir anda yönetim eder ve küme çalışmalarını âlâ yönetir demektir.

HAYALDE FUTBOL ALANI GÖRMEK

Duşta futbol alanı görmek, düş sahibi için hem olumlu birebir vakitte olumsuz mana içermektedir. Büyük bir risk alınan durumlarda düş sahibinin dikkatli olması gerekmektedir. İş omurundaki yükselişin, hoş bir hayatın, huzurlu bir ailenin habercisidir. Toplum ortasında hürmet duyulan biri olunacağının, yüksek mevkilerde çalışılacağının işaretidir.

DUŞTA FUTBOL OYNADIĞINI GÖRMEK

Hayalde futbol oynadığını görmek, rüyayı nazarann kişinin çabucak hemen yeni tanıştığı şahıslarla ortak olarak, uzun vakittir planladığı işe girişeceği manasını taşır. Düş sahibi bu girdiği işte muvaffak olacaktır. Fakat bu düş, iş hayatındaki iştiraklerde birtakım problemler yaşanacağı ve kişinin zorlanacağı manalarına da gelir.

DUŞTA FUTBOL TOPU GÖRMEK

Duşta futbol topu görmek, genel olarak güzel düşler içinde olan duşta futbolcu görmenin tersine, duşta görülen futbol topu, kişinin, aile hayatında ya da eğitim ömründe külfetlerle dolu bir surece gireceğine işaret eder.

DUŞTA FUTBOLCU İLE KONUŞTUĞUNU GÖRMEK

Hayalde futbolcu ile konuştuğunu görmek, düş sahibinin yeni bir işe girmek için plan yaptığı, bu işe girebilmek için kendisinden deneyimli birinden yardım ve dayanak alacağını işaret eder. Kişi, bu takviye yardımıyla kuvvetli ve dertli süreçlerin üstesinden gelir ve kendini daha keyifli hisseder.