Hayalde işverenini görmek ne manaya geliyor? Çalışma hayatında yeni gelişmeler

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Duşta işverenini görmek, çalışma ömründe yorulmak bilmeyen, istekli ve yeniliklere açık biri olarak tabir edilir. Duşta işverenini görmek için farklı düş tabirleri de bulunuyor. Bu kişi iş hayatında pek âlâ yerlere gelecek ve maddi manada eli rahatlayacaktır.

DUŞTA İŞVERENİNİ GÖRMEK

Hayalde işverenini görmek, hayal sahibinin yılmadan çalıştığına, durmak dinlenmek nedir bilmediğine ve yüksek meslek için çabalayan biri olduğuna işaret eder. Kişi, özverili ve fedakar çalışmaları niçiniyle asla şikayetçi olmaz.

Duşta işverenini görmek, rüyayı bakılırsan kişinin yeni çalışma alanlarına adım atacağına, başında birtakım yeni projeler olduğuna da işaret eder. birinci vakit içinderda küçük bir adım atarak başlayacağı çalışma hayatında, vakit içinde büyümek için sıkı çalıştığı ve yeni kar yolları keşfetmeye çalıştığı halinde yorumlanır.

DUŞTA İŞVEREN OLDUĞUNU GÖRMEK

Duşta işveren olduğunu görmek, iyi düş tabirleri ortasında değildir. Rüyayı goren kişinin yakın vakitte iflas edeceği ya da işsiz kalacağı halinde yorumlanır. Dertli günlerin habercisi niteliğinde olan bu düş, duşta görülenin tersine kişinin işinden olacağına ve parasız kalacağına delalet eder.

HAYALDE İŞVEREN İLE ARBEDE ETTİĞİNİ GÖRMEK

Duşta işveren ile arbede ettiğini görmek, epey güzel bir duştur. Rüyayı goren kişinin geçim kasvetinden kurtulacağına, elinin bollaşacağına ve bereketli günler geçireceğine delalet eder. Kişi, çıkarı bol işlere girecek ve sıkıntı günleri geride bırakacaktır. beraberinde kişinin iş ömründe muvaffakiyetleri elde edeceği ve maddi manada bol çıkar elde edeceğine de yorulur.

HAYALDE İŞVEREN İLE KONUŞTUĞUNU GÖRMEK

Duşta işveren ile konuştuğunu görmek, hayal sahibinin bütçesini sıkı biçimde denetim ettiği ve parasının hesabını yeterli tuttuğu manalarını taşır. Hayalde işveren ile konuşmak bu manada olumlu yorumlanan düşler içindedır. Son devirde yapılan işlerden pek büyük paralar kazanacağı halinde yorumlanır.

DUŞTA İŞVEREN VE EŞİNİ GÖRMEK

Hayalde işveren ve eşini görmek, düş sahibi düşünde işvereniyle bir arada eşini gördüyse bu hayal, çalışma hayatında yeni ortaklar edineceği yahut maddi açıdan kuvvetli bireyler tarafınca kollanarak yardım bakılırsaceği manasını taşır.

DUŞTA ESKİ İŞVERENİ GÖRMEK

Düş sahibinin düşünde eski işverenini görmesi kişinin kötülüğünü isteyen kimselerin olduğuna dair yorumları bulunur. Bu düş kişinin aile hayatında da ıstıraplar yaşayacağı formunda rivayet edilir.

HAYALDE İŞVERENİN ÖPTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Hayal sahibinin düşünde işverenin öptüğünü görmesi kişinin iş hayatında çeşitli ıstıraplar yaşayacağı fakat külfetlerine devayı işverenine açılmakla bulacağı formunda tabir edilir. İşvereni ile paylaştığı badireler hayal sahibinin, kararında başarılı olacağının da göstergesidir.