Hayat Bilgisi’nin sevilen isminden müjdeli haber: Ümit Fazilet ikinci sefer baba oldu! Kızıyla birlikte birinci kare geldi, Maşallah!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bir periyoda damgasını vuran Hayat Bilgisi dizisinde Arif karakteriyle hafızalara kazınan Ümit Erdim, ikinci defa baba oldu! 2017 yılında Seda Erdim ile evlenen ve bir kız çocukları olan ünlü çiftten müjdeli haber geldi. İkinci kız çocuklarını kucaklarına aldılar. Ümit Erdim’den bebekleriyle birinci kare geldi. nazarannler ‘Maşallah’ diyemeden geçemdi. İşte Ümit Erdim’in yeni kızıyla birinci pozu…

VERDİĞİ 60 KİLOYLA AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

Son periyotlarda verdiği kilolarla gündemden düşmeyen Ümit Erdim herkesi şok etmişti. Mide ameliyatı olan Erdim, kısa mühlet içerisinde tam 60 kilo verdi.

İKİNCİ MUŞTUYU VERMİŞLERDİ

Kısa mühlet içerisinde iğne ipliğe dönen ünlü oyuncu toplumsal medya hesabından kızıyla birlikte geçirdiği vakti sık sık paylaşıyordu. Keyifli beraberlikleri süren ünlü çift toplumsal medya hesapları üzerinden geçtiğimiz nisan ayında ikinci bebeklerini beklediklerini takipçileriyle paylaşmıştı.

KIZLARINI KUCAKLARINA ALDILAR

İkinci kere kız çocuk bekleyen ünlü çift sonunda keyifli haberi paylaştı. Kızları dünyaya geldi. Müjdeli haberi bir daha toplumsal medya hesabından duyuran ünlü çift ikinci kızlarına Ela ismini verdi. Ünlü çift İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda “Allah bütün yavrularımıza sıhhat sıhhat versin, bahtları açık olsun. Ela Hanım biraz evvel ortamıza katıldı” sözlerini kullandı.

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

İkinci kızlarını kucaklarına alan Erdim çiftine epeyce sayıda ünlü isim toplumsal medya hesaplarından tebrik paylaşımı yaptı. Çifti yakın arkadaşları hastanede ziyaret etti.

AMELİYAT OLMUŞTU!

Mutlu evlilikleri ile herkesi kendilerine hayran bırakan çift ‘Ses’ ismini verdikleri kızlarını 2019 yılında kucaklarına alarak birinci kere anne baba olma sevincini tatmışlardı. Birinci kızını kucağına aldıktan daha sonra fazla kilolarıyla baş edemeyen Ümit Erdim hem sıhhati için hemde oyunculuk mesleği için tıpkı yıl tüp mide ameliyatı geçirmiş ve uzun mühlet gündemlerden düşmemişti.

ÜMİT ERDİM KİMDİR?

Ümit Erdim (d. 15 Haziran 1985, Kocaeli ), Türk tiyatro, dizi oyuncusu ve pilottur. İlkokul ve ortaokuldan daha sonra, İzmit Atılım Anadolu Lisesini bitirdi. 1998 – 2003 yılları içinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Tiyatroları’nda genç ünitede oynadı. Burada tanıştığı Caner Özyurtlu ile birlikte İstanbul’a geldi. Özyurtlu ile birlikte Moda’da bir ajansa kaydoldular. Mesleğini bundan daha sonra tiyatro yerine televizyonla devam ettirdi.

bu biçimde mi Olacaktı isimli dizide konuk oyuncu olarak başladığı sanat hayatı Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena isimli dizilerle devam etti. Biroldukça dizide rol aldı.Katıldığı Can Dostum isimli köpek eğitim yarışında birinci olmuştur. Mike isminde bir köpeği vardır. İstanbul’da bir lokanta işletmektedir. 2015 yılının Ocak ayında 3. dönemi başlayan “Benzemez Kimse Sana” programında heyet üyeliği yaptı. Erdim, 2019’dan itibaren pilotluk eğitimi almaya başladı.